2777
2789
عنوان

ممکنه پشیمون شه😔

447 بازدید | 32 پست

من مرد هستم و خواستم از شما خانما نظر بخوام،،خانمم برای بار چندم با یه پسر ده ساله خونه رو ترک کرده و درخواست طلاق داده،،من این چند روز برای برگردوندنش خیلی کار کردم حتی کارهای احمقانه ،میگه گاهی دلم میخواد یه فرصت بهت بدم ولی باز پشیمون میشم،،در حد جنون رسیدم دیگه نمیتونم فراموشش کنم ،تقصیر هر دومون هم بود نه فقط من،،به نظرتون چیکار کنم؟کلا بیخیال شم یا باز تلاش کنم ؟به نظرتون تا یه ماه دیگه که نوبت دادگاهه امکان داره دلش نرم بشه

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست

اینجا با این توضیحات مختصر کمکی بهتون نمیکنن

شما که این همه کار کردید اینی که من میگم هم انجام بده... امروز برید یه مشاور زوج درمانگر زندگیتون رو تعریف کنید ببینید نظرش چیه 

بعد از خانمتون درخواست کنید بیاد مشاور اونم حرف بزنه... ب

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چی بگم 

فقط میدونم یه زن برای زندگیش تا پای جون تلاش میکنه 

ولی خدا نکنه تصمیم به جدایی بگیرع 

چون بدون تا چه حد لب به جونش رسوندین که این تصمیم رو گرفته

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

به همسرتون علاقه دارید؟

اگر اره،حرف هاتون رو اماده کنید و همسرتون رو به یک کافه یا یه جایی که دوست دارن دعوت کنید 

باهاشون منطقی حرف بزنید 

از جملاتی مثل ببین تقصیر هر دومون بوده،بیشتر تقصیر من بود،بیشتر تقصیر تو بود و...استفاده نکنید 

وقتی یه موضوع پیش اومده دیگه دنبال مقصر نباشید 

درمورد موضوعی که پیش اومده توضیح بدید و اشتباه خودتون رو بپذیرید و عذرخواهی کنید و در حد توان بگید که جبران میکنم(قول ندید)و از احساسی که بهشون دارید بگی،احساسی که به زندگیتون دارید و به پسرتون 

و میتونید قبل از اینکار مراجعه کنید به روانشناس 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

هههههی خدا

خوشبحالِ ..

کاش خانم شما رو میدیم و نصیحتش میکردم

الان کجاست مردی که واسته پای اشتباهاتشو بگه نرو و برگرد و ...

انشالله اگر بخیرت هست ، برگردین سر زندگیتون

ولی اگر نیست سختی داره ولی بزار یه دفعه باشه و تموم شه

من میگم ، ببینین دور و براش کیان ! چون بشدددددت الان تحت تاثیره

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم

باهاش صحبت کنید آروم و منطقی تمام تلاش خودتونو بکنید که برگرده و فرصت دوباره ب زندگیتون بده 

اگر امکانش بود ی مدت تنها بمونید دور از هم ولی تو این مدت اقدام به هیچ کاری نکنید 

برید فکر کنید شده برید پیش زوج درمانگر 

توروخدا آنقدر زندگیاتونو مفت نفروشید  طلاق آخرین مرحله هست 

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

اینجا بدتر حالتون بد میکنن

ن از کل ماجرا باخبرن   تازه کل ماجرا هم بدونن باز قضاوت بی جا میکنن چ ب حال این جور دونستن ناقص

ببینید اینجا نمی‌تونید مشکلتون حل کنید  بهترین راه مشاوره  هم میتونید کل قضیه رو جز ب جز بهشون بگین هم اینکه میتونه کمکتون کنه اینجا بدتر مشکلتون بیشتر میکنن

کاربر پسر هستم                                                                  پسری از جنس  امید     یه پسر دهه هشتادی پر از هدف            من ب خاطر هدفم از خیلی چیزا زدم ک ب اینجا رسیدم از اینجا ب بعدشم لازم باشه از جونمم مایه میزارم ک به هدفم برسم، میشه واسه موفقیتم ی صلوات از ته دل بفرستی:)          

بنظرم یه مدت هردو تنها باشید و فکراتونو بکنین

بعدش که ذهنتون اروم شد بشینید منطقی صحبت کنین

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
چی بگم  فقط میدونم یه زن برای زندگیش تا پای جون تلاش میکنه  ولی خدا نکنه تصمیم به ج ...

به همون خدا نه ،،زندگیمون انقدام بد نبود ،،خنده،شوخی ،هیچ تلاشی ام نکرد 

قاضی خداست،حرف مردم زیر پاست
اینجا بدتر حالتون بد میکنن ن از کل ماجرا باخبرن   تازه کل ماجرا هم بدونن باز قضاوت بی جا میکنن ...

کی اینجا حالشون رو بد کرد ؟اکثرا راهکار خوبی دادیم!

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
به همون خدا نه ،،زندگیمون انقدام بد نبود ،،خنده،شوخی ،هیچ تلاشی ام نکرد 

همسرتون هیچ تلاشی نکردن برای حل مشکل؟