نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط،بهت بگم که هرگز بدی باباتو جلو شوهرت نگو...چون الان باهات شاید همدردی کنه اما بعدا ممکنه بزنه تو سرت که اره تو رو باباتم مثلا دوس نداشته یا این که دختر بدی براشون بودی و همچین چیزایی..یا این که خونه بابات ارانش نداشتی...
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
متاسفانه یه جوریه انگار پیش فعالی داره و همیشه به دنبال اینه که تو خونه با من درگیریه لفظی پیدا کنه ، قبل از امدن شوهرم همیشه باهام بحث میکنن و جلوی شوهرم میشینه و میگه احترام به پدر خیلی مهم یا من چایی تعارف میکنم بر نمیداره و از رو میز بر میداره و منو رشته ی تحصیلیم که معماری و تمام کارهام رو جلوی شوهرم تعریف میکنه و مسخره میکنه ، دیگه شوهرمم فهمیده اما من به روش نمیارم🥲
متاسفانه یه جوریه انگار پیش فعالی داره و همیشه به دنبال اینه که تو خونه با من درگیریه لفظی پیدا کنه ...
چه بد.... نیار شوهرتو خونه. مجبوری مگه . دعوتش کردن ب شوهرت نگو ب پدرمادرتم بگو شوهرم نمیتونه اونروز بیاد.
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
واقعا نمیشه اینجوری بالاخره که شوهرم میاد هفته ای یک بار به خانوادم سر بزنه برای احترام ، نمید ...
باور کن باید سیاست ب خرج بدی وگرنه ذهنیت شوهرت خراب میشه بهت. باید دروغ مصلحتی بگی. ب دروغ ب همسرت بگو نیا. بگو بابام خوشش نمیاد داماد زیاد بیاد ولی روش نمیشه بهت بگه. الکی بگو....
من سیاست نداشتم زندگیم خراب شد تو مثل من نباش خواهشا... بلد نبودم چجوری شوهرمو از خانواده سمی دور نگه دارم
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!