2777
2789

بگه هرزه بوی کثافتت بلند شده دوروز تموم همش بهتون ایطوربگه یابگه میکشمت آخری میکشمت ازاسترس دوشب تمام خوب نخابین به مادرتون فوش بده کتکش بزنه به همه بگه هرزه ولی خب میدونین برادرتون دچاربیماری اعصاب شده و پارنویید داره ولی امشب تحمل نیارین و باصدای بلند ازناراحتی واسترس جوابشو بدین بنظرتون اشتباهه؟؟ یااشتباه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم شد با جری تر؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جری تر

خب اگ بدتر شد ک ب ضررتونه ببرینش تحت نظر دکتر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم چه شرایط بدی مریض میشی تو اون محیط  کاش ازش دور باشی

نمیذاره حدود یکسال پیش بستریش کردم الان باز گرفتتش، هربار به یکی حساس میشه اینبار به من

ی حرفایی بهم میزنه میخام بمیرم😭

نمیذاره حدود یکسال پیش بستریش کردم الان باز گرفتتش، هربار به یکی حساس میشه اینبار به من ی حرفایی به ...

عزیزم منم تقریبا تو شرایط تو هستم تو تاپیک آخرم هست

صبور باش و فقط مراقب خودت باش که دچار ترس و اضطراب نشی

آروم باش صلوات بفرست و باهاش کل کل نکن

عزیزم منم تقریبا تو شرایط تو هستم تو تاپیک آخرم هست صبور باش و فقط مراقب خودت باش که دچار ترس و اضط ...

عزیزم خیلی سخته نمیکشم دوروزه دیوونه شده تایپیک درمورد خاله مو بخون دروغ گفتم درموردخودمون بود این دوروز چنان فشارعصبی بهم واردشده دارم میمیرم

عزیزم خیلی سخته نمیکشم دوروزه دیوونه شده تایپیک درمورد خاله مو بخون دروغ گفتم درموردخودمون بود این د ...

اگه اون نمیاد دکتر لااقل خودت برو یه ارامبخشی چیزی بهت بده 

تو الان باید قوی باشی امید مامانت باشی