2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دهنت سرویسه فک کنم 😂

منم همیشه اینجوری فک میکنم 

ولی گویا منظور دیگه هم درش نهفته است😲

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
اقا بده ؟من خیلی گفتم👀

منم😐

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نه والا ی کلمه کلیشه ایه😔

عجب پس چرا بقیه میگن یعنی دهند سرویس 😶😐این با اون....فرق می‌کنه 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

والا منم از کلمه دهنت خیلی استفاده میکنم  بیشترم برای جاهایی هست که  یکی حرف شاخ دا بز ...

جاهاییم ک طرف یه حرف خنده دار میزنه هم ب کار میره

کاربر savagequeen سابق هستم:))            قبلا ملکه ی وحشی بودم و الان دختر شرور ام🗿                                                                 اره دیگه، خلاصه مراقب حرف زدنت باش          به همه ی کراشام قول رسیدن دادام :))       BLINK💖                                                         اگه بلینک یا آرمی هستی درخواست دوستی بده که باهم چت کنیم و دوست بشیمم💗
منم همیشه اینجوری فک میکنم  ولی گویا منظور دیگه هم درش نهفته است😲

من تو جمع دوستام گاهی سر موضوعات فان استفاده می‌کنیم، که منظور همون دهنت سرویسه 😐😂

نکات منحرفانش مال زمانیه که یه حرف ناشایسته قبلش بیاد 🤦🏻‍♀️😑

که‌جهان‌رنجِ‌بزرگی‌ست‌نگاراتوبخند✨
عجب پس چرا بقیه میگن یعنی دهند سرویس 😶😐این با اون....فرق می‌کنه 

فرق نمیکنه البته البته باید ب محتوای چت طرف هم توجه کنی تا بفهمی منظور از دهنت چیه دقیقا 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین