2777
2789
عنوان

پدرتون!!

574 بازدید | 43 پست

باباهاتون چقدر پایه هستن!! 

از هرلحاضی هر ویژگی خوبی که دارن بگین 🙂

پدر من خیلی پایه هس 

مثلا چون تنها دختر خانوادم خیلی بهم توجه میکنه هر هفته میبرم گردش تفریح 

موتور سواری بهم یاد میده 

یا بعضی موقع ها باهم چالش میریم 

کلا ادم شادیه و من خیلی دوسش دارم

بیاین به خودمون یادوری کنیم که چه پدر های خوبی داریم از خدا تشکر کنیم برای وجودشون🙂❤️‍🔥

خوش به حالت،  خدا رو شکر

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پایه ی لب باغچه گوش تا گوش هست بابام قربونش برم ابهت داره

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

اصلا پایه نیست ی کار می‌کنه هر چیزی کوفت شه بهم هروقت میریم بیرون هی پشت هم میگه موهاتو بذار تو در صورتی که من حجابم بد نیست ، منم باهاش خیلی جایی نمیرم 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

من خیلی خلافامو با بابام کردم 

خیلی جاها ازادی عمل بم داد 

اما سیاستش حرف اول خانوادس 

احترامش واجبع منم همیشع حدمو دونستم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh