2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم با خودته سخت باشه یا آسون  با روحیه برو وخوشحال باش که داری بچه دار میشی  پروسه درمانیش بستگی به شرایط بدنت داره که چقد طول بکشه  ان شاالا که نتبجه خیر بگیری  خواهر من انجام داد الان بارداره وخودم یه دختر دارم که الان داره شیر میخوره ان شاالا قسمتت بشه

یعنی کسی نیست منو راهنمایی کنه کسی انجام نداده تاحالا🤔🤔

مراحلش اول سونو وآزمایشات هست  که پزشک از شرایز بدنت باخبر شه بعد مصرف دارو برای خودت وهمسرت درحین مصرف دارم باید سونو بشی  وبعد تخمک کشی وبعد انتقال جنین های خوشگل 😍

تصمیم با خودته سخت باشه یا آسون  با روحیه برو وخوشحال باش که داری بچه دار میشی  پروس ...

فدات عزیزم اره میدونم بلاخره اینم ی روش بارداریه دوبار ایو ای کردم نشد امیدم ب این روشه فقط میخواستم با مراحلش اشنابشم ک چقدر قراره برم بیام چون باید مرکز استان برم یکم سختمه

فدات عزیزم اره میدونم بلاخره اینم ی روش بارداریه دوبار ایو ای کردم نشد امیدم ب این روشه فقط میخواستم ...

ما از یه شهرستان دور میرفتیم تهران  به این فک کن  که برای یه کار خوب میری  وقراره مادر بشی ان شاالا شهر ما تا تهران ۷ساعت بود  اونجایی هم که میرفتم بیشتر شهرستانی راه دور بودن