2777
2789
عنوان

بچه ها شما چقدره درامدتون و چطوری یک خوندوادرو میچرخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا شده توی بازار یه جیزی ببینی نتونی بخری؟ مثلا پول همراهت نباشه یا کلا نداشته باشی؟ اونا که ح ...

بله دقیقا.حتی دیگه امکان بازار رفتن و دیدن هم نیست چون دیدن هم خودش یک لذتی داره ما حتی اونهم نمیتونیم بریم مریضداری و کارگری

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اینجوری که از خیلی از خواسته هامون گذشتیم

خیلی از چیزارو نمیخوریم

خیلی از لباسارو نمیپوشیم

خیلی از تفریحاتو نداریم

خیلی از کلاسامون مدتهاست کنسل شده

و اینجوری میشه که با درامد ماهی سه تومن میگذرونیم

ما پنج دریافتی مونه 

امشب دعوامون شد خسته شدم دیگه 

میخوایم میوا بخریم میگیم گرونه ولش کن واممون واجب تره 

میخوایم غذا بخریم میگیم حالا امشب نه ولش کن 

گوشت نمیتونیم هرماه بخریم شربت ها و مولتی ویتامین دیگه نمیشه خرید 

روتین پوستی رو که اینجا میبینم و لازمه بخرم و میزنم تو برنامه خریدم هروقت میایم بخریم نمیشه میگه بیخیال 

بله خانم ما له میشیم ولی چاره ای نیست

من سه تا بچه دارم ماهانه ۱۵۰۰ از کمیته امداد مستمری میگیریم ۱۶۰۰ هم یارانه میگیرم با همین سر میکنم

بما نمیدین چون زیر شصت سالیم شما همسر دارید ؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خداروشکر.منم ماهی ۵ میتونم پس انداز کنم.ولی همسرم اصلا زیر بار وام نمیره.میگه هم روش زیاد میکشن هم م ...

وام ترس هم داره منم از وام بدم میاد ولی تورم مجبورمون میکنه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بله دقیقا.حتی دیگه امکان بازار رفتن و دیدن هم نیست چون دیدن هم خودش یک لذتی داره ما حتی اونهم نمیتون ...

من خودم هزاران بار برام پیش اومده

انقد نمیخرم یه چیزی رو که مُدش میره

پیر شدیم تو جوونی 😔

بازم شکر🙏

وام ترس هم داره منم از وام بدم میاد ولی تورم مجبورمون میکنه 

دقیقا. ما هم وام زیاد میگیرم. همسرم میگه با توجه به تورم مجبوریم.‌من همیشه میگم تو وام میگیری که وامهای قبلیتو بدی، فقط برا بانکها کار میکنی😂

ما با چهار میلیون زندگیمون میچرخونیم ولی خب از خیلی چیزها محرومیم و حسرت به دل ..مث امشب که پسرم پیت ...

عزیزم با دوسه تا وسیله دم دستی میتونی چند مدل پیتزای باحال واسش درست کنی ، نذار حسرت به دل بمونه .

مامان خلاقی باش

مرنج و مرنجان