2777
2789
عنوان

بچه ها شما چقدره درامدتون و چطوری یک خوندوادرو میچرخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 95 پست

چجوری نداره 

وقتی سیب زمینی با نون بخوری و گوشت و ماهی نخوری خرج بالا نمیزنه وقتی کنار غذات ماست نتونی بخری وقتی صبونه پنیر بخوری نتونی خامه عسل مربا تخم مرغ بخری ☹اخرشم سوتغذیه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

ما دوتا بچه داریم

یکی پوشکی یکی مدرسه ای 

با برجی ۷۷۰۰

یک و هفتصد میره واسه قسط 

میشه ۶تومن

همه چی ام می‌خریم هیچی ام کم نداریم

شوهرم کارگره درسته پولش کمه اما حلاله و برکت داره🌸🌈🙇‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب خرج میکنی تو مدیری واقعا من از خرج خوراک نمیتونم بزنم اصلا چون زود ضعیف میشیم 

بله بستگی داره هرکس چه طور عادت کرده باشه😅؛ انشالله روزی همه بیشتر و پربرکت تر😇

با داشتن بچه ۱۰ ماهه میشه لطفا بهم کار معرفی کنید؟ با گوشی هواوی وای۲۲۰ دوربین سوخته باتری باد کرده ...

خیاطی یاد بگیز توخونه شخصی دوزی قبول کن بعد چندمدت پیشرفت میکنی وکارت میگیزه کار توخونه هس وحقوق خب

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

من هرکاریییی میکنم کلیم جلو خرجو میگیرم باز سرماه از بیست تومن میزنه بالا واقعا خوشبحالشون‌اونایی که میتونن مدیریت کنن 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
اخه دیگه نمیشه نخورد که صبحانه نون پنیرم بخوری فقط در ماه ۱تومن خرجش میشه فک کنم نمیدونم والا

خداشاهده ما با ماهی ۸۰۰ تومن بسر میکنیم. دیگه چی بگم.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

تا حالا شده توی بازار یه جیزی ببینی نتونی بخری؟ مثلا پول همراهت نباشه یا کلا نداشته باشی؟

اونا که حقوقشون کمه نسبت به اکثر چیزایی که میبینن همونطورن

انقدر نمیخرن که همه جیز میشه حسرت

اینجوری روزگار میگذرونن

ما با چهار میلیون زندگیمون میچرخونیم ولی خب از خیلی چیزها محرومیم و حسرت به دل ..مث امشب که پسرم پیت ...

اخی...😔😔😔😔

خودت تو خونه با نون باگت یا لواش یا سنگگ و یکم چرخکرده و گوجه فلفل دلمه و حتی پنیر پیتزا هم نشد بخری پنیر صبونه بریز روش با سس قرمز. تا بچه بهانه نگیره.

من خودم گاهی وسایلش و میخرم و درست میکنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد