2777
2789
عنوان

بچه ها شما چقدره درامدتون و چطوری یک خوندوادرو میچرخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 95 پست
اتفاقا ما هم چهارنفریم ؛ اجاره نمیدیم  مرغ ‌ و گوشت تقریبا هست ؛ اندازه قدیم خورشتا پرگوشت نمی ...

تهران هستین؟ چقد خوب مدیریت میکنین

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ و همسرم ریالی ۵ یا کمی کمتر  بله ریسک کردم ولی الحمدلله فعلا میرسونیم

خداروشکر.منم ماهی ۵ میتونم پس انداز کنم.ولی همسرم اصلا زیر بار وام نمیره.میگه هم روش زیاد میکشن هم ممکنه مشکلی پیش بیاد نتونستیم پس بدیم چکار کنیم.کلا دلم رو خون کرده خواهر با این ترساش

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
منم منظورم همین بود فک کنم بهشون برخورد😐🤌

با داشتن بچه ۱۰ ماهه میشه لطفا بهم کار معرفی کنید؟

با گوشی هواوی وای۲۲۰ دوربین سوخته باتری باد کرده و حتی واتساپ نداره؟ میشه لطفا بهم بگین چه کاری؟ 

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 
اتفاقا ما هم چهارنفریم ؛ اجاره نمیدیم  مرغ ‌ و گوشت تقریبا هست ؛ اندازه قدیم خورشتا پرگوشت نمی ...

منم مثل شما خرج میکنم از جاهای ارزون میگیرم کرایه ماشین نمیدیم خرج ماشین نمیکنیم فقط خوراک و لباس رو هم خودم میدوزم ارزونتر درمیاد

ببشتر گوشت و هله هوله فک کنم میبره بالا

ما ماهها غذای رستوران نمیخوریم 

سر شوهرمن منت میذارم من زن کم خرجی هستم نه کاشت میکنم نه رنگ میکنم ...

شوهرم میگه چه جوری بقیه با کمتر زندگی میکنن رنگ و اینام میکنن

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
منم مثل شما خرج میکنم از جاهای ارزون میگیرم کرایه ماشین نمیدیم خرج ماشین نمیکنیم فقط خوراک و لباس رو ...

لباس که ما نوبتی میخریم ؛ هر کس تو ماه یه چیزی احتیاج داشته باشه 😅😂 اونایی که با کمتر زندگی میکنن هیچی نمیخورن ؛ ما اکثرا خانومای فامیل مادرم به شدت جمع کن و خسیس ؛ در عرض چندسالی که اومدن اطراف تهران (سال۹۵-۹۴) ؛صاحب خونه شدن‌، ماشین خریدن  ؛ همه اینا واقعا با حقوق کارگری ؛ولی مثلا شوهرشون بعد کار اصلی یه شغل دوم هم داشت ؛ کلا شاید یک وعده واقعا غذا بخورن اونم شام که شوهرشون میاد 

ولی خب ما هیچ وقت نمیتونیم عین اونا باشیم ؛ یعنی این حد از قناعت الان من ؛قشنگ ته منه😂

لباس که ما نوبتی میخریم ؛ هر کس تو ماه یه چیزی احتیاج داشته باشه 😅😂 اونایی که با کمتر زندگی میکنن ...

خیلی خوب خرج میکنی تو مدیری واقعا

من از خرج خوراک نمیتونم بزنم اصلا چون زود ضعیف میشیم 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌

یه فامیلا یه پدر خانواده کاز میکنه روزی ۱۰۰یا ۲۰۰گاهی پول میازه گاهی نه ۶نفرن بزور در حد بخوز نمیر میچرخونن خیلی سخته

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ما با چهار میلیون زندگیمون میچرخونیم ولی خب از خیلی چیزها محرومیم و حسرت به دل ..مث امشب که پسرم پیت ...

خمیر نون بربری بگیری تو خونه براش درست کن هم‌سالم هم مقوی با کمترین حد میشه چیز خوشمزه درست کرد