2777
2789
عنوان

بچه ها شما چقدره درامدتون و چطوری یک خوندوادرو میچرخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 95 پست
به نظرم خیلی قناعت و مدیریت سفت و سختی دارن و زندگی شون کیفیت مالی  خیلی پایینی داره ولی خب نبا ...

ماهی ۱۹قسط میدید؟درآمدتون چنده؟احتمالا بالاست که زیر بار همچین قسطی رفتین

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس خرجت ۳۰تومن در ماه.دخلتون چنده پس؟

دخل نمیدونم والا دخل خودم ۵۰تومن بابام هم ۴۰۰ ۵۰۰تومن درمیاره فک کنم شایدم بیشتر زیاد تو کاراش دخالت نمیکنم 😂خیلی مشغله داره و اعصاب خوردی زیاد حرف نمیزنم سر پول و اینا ولی همشو میدی زمینی چیزی میخره

عزیزم‌ حقوق شوهرم صب تا شب ۱۵۰ دلش نمیاد بده سر همین دعوا کردن بعد ما روستاییم کرایه بخوایم بدیم دوب ...

یارانه تون چی میشه پس 😂

به هر حال یه ذره تلاش کنی کار کنی واقعا در میاد پولش خیلی کمه

ماهی ۱۹قسط میدید؟درآمدتون چنده؟احتمالا بالاست که زیر بار همچین قسطی رفتین

من ۲۵ و همسرم ریالی ۵ یا کمی کمتر 

بله ریسک کردم ولی الحمدلله فعلا میرسونیم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یارانه تون چی میشه پس 😂 به هر حال یه ذره تلاش کنی کار کنی واقعا در میاد پولش خیلی کمه

چیز خنده داری گفتم؟ چرا عادت دارین مسخره کنین  زمین گرده ها مواظب باش یارانه هم هست خداروشکر میگذرونیم گدای در کسی نیستیم 

استاتر پرسیدن چطور میگذرونید جواب دادم لطفا ریپلایم نکنید

این انصاف نیست یک بار به دنیا بیای اما بارها و بارها بمیری💔 خدایا نظری  کن سخت بهت احتیاج دارم.... 
ما چهار نفریم من آدم ولخرجی هم نیستم ولی ماهی ۱۰ تومن خرج میکنیم اجاره هم نمیدیم 

اتفاقا ما هم چهارنفریم ؛ اجاره نمیدیم 

مرغ ‌ و گوشت تقریبا هست ؛ اندازه قدیم خورشتا پرگوشت نمیشه ولی هست ؛خرید میوه و سبزیجات اکثرا از وانتی ها تو بزرگراه و خیابونه ؛ اهل فست فود و رستوران نیستم( از این یک جهت خوشحالم) 

خیلی شاهانه نمیگذره با ۶ تومن ولی اینجوری نیست که نشه

دخل نمیدونم والا دخل خودم ۵۰تومن بابام هم ۴۰۰ ۵۰۰تومن درمیاره فک کنم شایدم بیشتر زیاد تو کاراش دخالت ...

با این حساب شما یک دهم از دخلتون رو خرج می‌کنید و مابقی پس انداز.خیلی خوبه البته.

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
شغل خودت چیه

من کارخونه بابام رو مدیریت میکنم تریدر ارز دیجیتال هم هستم ولی فعلا سرمایمو کشیدم بیرون حوصله هم دیگه ندارم برم سمتش دوباره داشت ضرر میداد

میخوام خودمم ی سری چیز چارد کنم درامدمو بکشم بالا

چیز خنده داری گفتم؟ چرا عادت دارین مسخره کنین  زمین گرده ها مواظب باش یارانه هم هست خداروشکر می ...

منم بالاتر گفتم که اوضاع مالی مون اصلا خوب نیست 😂

فقط جبهه گرفتن ندارع ، من فقط پیشنهاد دادم

عزیزم‌ حقوق شوهرم صب تا شب ۱۵۰ دلش نمیاد بده سر همین دعوا کردن بعد ما روستاییم کرایه بخوایم بدیم دوب ...

خب بهتره شماهم کار کنی

فشار فقط رو ی نفر باشه خیلی سخته 

یه مهارت یاد بگیر و ازش در امد داشته باش

برام دعا کنید به اونی که عاشقشم برسم:)و حال دلم خوب شه♥️