2777
2789

سلام دوستای من شب همگی بخیر

من شدیدن به کارفرمای یکی از پروژه هام علاقمند شدم که دوست رئیسم هم هست ولی نمیدونم اونم حسی به من داره یانه چون رفتارش مرموزه شما اگر باشید بهش میگید یا از چه راهی سعی میکنید حسش رو بفهمید؟

بنظرم تو محیط و جو کاری سخته همچین چیزی رو مطرح کردن 

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه یادت باشه زندگی مشترک و عشق باید ۲ طرفه باشه فرقی نمی کنه تو بهش بگی یا اون بهت بگه اما بازم بنظرم تو نگو ولی یجوری نباش که خیلی خشک و از این افسرده ها بنظر بیای با هاش یه کوچولو گرم بگیر 

در خواست دوستی ممنوع مرسی 
یه مرد وقتی مستقیما بفهمه یه زن دوستش داره برا همیشه خودشو گم و گور می کنه چون فکر می کنه اصلا اون ز ...

ممنون از نظدت عزیزم 

خب چجوری من این سیاستو اصلن ندارم چون تاالان که ۲۷ سالمه تنها بودم ولی اون شدیدن با سیاسته 

ممنون از نظدت عزیزم  خب چجوری من این سیاستو اصلن ندارم چون تاالان که ۲۷ سالمه تنها بودم ولی او ...

اروم اروم به بهانه های مختلف البته ظاهرا بهانه های کاری خودت رو بهش نزدیک کن البته خیلی مغرورانه و حجب حیا و فقط کمی باهاش گرم بگیر خوش برخورد نشون بده . بگذار اون به تو فکر کنه و جذبت بشه. 

❤آخه چجوری؟

عاقلانه و محترمانه رفتار کن

اگه نظرتون رو خواستن با متانت و جمله بندی زیبا شروع کن 

مرتب و خوشبو باش

خط اتو لباس مناسب و شیک ادکلن ملایم و دل انگیز 

رفتار خانمان و پسندیده

حتما دور بر خودتون خانمهایی رو دیدین که رفتارشون به نظرتون دلنشین باشه 

از اون رفتارها الگو بگیر و متبسم و با انرژی بالا و مثبت باش 

خیلی هم خودت رو بیکار نشون نده

ببینه احساس مسئولیت میکنی و درمورد کارت جدی و حرفه ای هستی

البته همه اینها به شرایط و انتظارات اون آقا هم بستگی داره

یه موقع متاهل نباشه یا کسی رو زیر نطر نداشته باشه 

آزاد باشه از نظر تاهل 

عاقلانه و محترمانه رفتار کن اگه نظرتون رو خواستن با متانت و جمله بندی زیبا شروع کن  مرتب و خو ...

ممنون عزیزم از نظرت حتمن همه رو اجرا میکنم اما به مجردیش و نبودن کسی تدی زندگیش اطمینان دارم چون ۳ ساله همکاریم و به غیر از اون دوست صمیمی و فامیل رئیس و همکارام هست و غیر از رابطه کاری رابطه دوستی داریم مثان دسته جمعی درماه چند بار رستوران میریم یا مسافرت میریم برای همین شناخت دارم ازش

ممنون عزیزم از نظرت حتمن همه رو اجرا میکنم اما به مجردیش و نبودن کسی تدی زندگیش اطمینان دارم چون ۳ س ...

اوه پس شرایط مناسب مخ زنی 

من فک کردم محدود سالی یه باره 

خوب اینطوری کارت راحتتره

خیلی نمیخوات بلد عمل کنی 

زیر پوستی 

به خودت تلقین مثبت کن

زیبایی قابل احترامی باهوش و بااستعدادی 

توانمند و قدرتمندی

خلاصه وقتی به خودت برسه اعتماد به نفس ت هم بهترمیشه