2777
2789
عنوان

تروخدا بگید من چیکار کنم

109 بازدید | 8 پست

تروخدا بگید من چیکار کنم

من نمیخوام برگردم من بخدا کم موندم من بخدا خیلی انتظار کشیدم تا بیام من چبکار کنم اینجا ولم کنن برن تروخدا بزارید بمونم مشهد ابنا نمیزارن من شب برم حرم بمونم تا صبح میخوان منو بخوابونن تو هتل صبحم میخوان برن که برن 

بخدا تو حرم انقد زار زدم همه داشتن نگام میکردن

هرچی التماس کردم به امام رضا گفتم منو پیش خودت نگه دار منو ندید بهم محل نداد

😭

من امام رضا رو میخوام

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی مگه میشه موند 

ما فقط ۴ روز موندیم

فقط سه بار رفتم حرم

همش تو اتاق گذاشتنم گفتن بخواب من خستگیو با همه جونم تحمل کردم

من امام رضامو میخوام تروخدا بیا بهشون بگو منو ازش جدا نکنن منو اینجا جا بزارن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
عزیزم با گوشت و پوست و استخوان میفهممت،  یبار ۱۵روز مشهد بودم، بازم موقع برگشتن حال تو رو داشت ...

من فقط ۴ روز

فقط سه بار رفتم حرم

الان دوباره گریم میگیره ها تروخدا چرا امام رضا نمیبینتم من ۶ سال صبر کردم من ۲ سال التماس کردم تا طلبید خدایاااا من میخوام بمونم چرا انقد انتظار دارم کاری نمیکنی

رفتم فقط یبار زیارت به خادمه گفتم تروخداااا بزار من وایسم اینجا ببینم اونم گذاشت ولی کم بود...چرا نمیزارن من تو مشهو بمونم من خیلی حالم بده

ولی دیگه چاره ای نیست عزیزم، چجوری می‌خوای بمونی بدون خانواده؟ 

برگرد ولی خداحافظی نکن، برو حرم و بگو آقا می‌خوام دوباره بیام زود زود، به امید خدا جور میشه،

قدر این حال و هوا رو بدون، سعی کن همیشه حفظ ش کنی