2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم. خستم خیلی خسته

501 بازدید | 7 پست

دلم خیلی گرفته. نمیخوام کفر بگم.   اما دیگه کم آوردم.  یه دختر یازده ساله دارم که با تاخیر رشد رحمی بدنیا اومدم بعد بدنیا اومدنش هم تاخیر رشد دور سر پیدا کرد حرف نمیزنه. دسشویی خودم میبرمش.  راه میره ولی نمیتونه کارای شخصیش رو انجام بده. که اینا مهم نیست تا الان در حد توانم به بهترین شکل از ش مراقبت کردم.  ولی از شب عاشورا نمیدونم چش شده. همش. جیغ های بنفش میکشه داد میزنم درست در حد دوسه تا قاشق غذا بازور میخوره خیلی خشن شده چند بار دکتر مغز و اعصاب اطفال بردیمش. داروهای آرامبخش هم روش اثر نداره خسته شدم اعصابم دیگه کشش نداره. نمیدونم چه غلطی باید بکنم. یه پسر سه ماهه هم دارم.  بدنم دیگه کشش نداره. چند شبه. اصلأ نخوابیدم. غصه دخترم داره نابودم میکنه. قربونت خدا برم. چرا این کابوس تموم نمیشه 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

چقد سخته اخه چش شده دکترا نفهمیدن ؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چقد سخته اخه چش شده دکترا نفهمیدن ؟

نه نمیدونم چشه. فکرش رو بکن بچت بلند جیغای بلند بکشه غذا نخوره. نمونه حرف بزنه. دارم دیوونه میشم کارم شده همش گریه بدنم دیگه کشش نداره 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم چشه. فکرش رو بکن بچت بلند جیغای بلند بکشه غذا نخوره. نمونه حرف بزنه. دارم دیوونه میشم کار ...

طفلی اونم گناه داره حتمن یچیزیش هس عزیزم صبور باش چاره ای نداری توکل بخدا انشالا زود این حالتش برطرف میشه محبتتو بیشتر کن بیشتر پیشش باش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
شاید جاییش درد میکنه.دندون درد داره یا هر چی

دندوناش که پشت سر هم داره در میاد.  ولی خب وقتی من پیششم آروم و خوشحاله.  فقط تا میخوام بلند بشم استرس میگیره. 

ببخشید عزیزم من برای دخترتون اینو گفتم.شرمنده من چند تا از تاپیکاتونو خوندم 

خواهش میکنم. نه اونکه بچم آرومه.  این سرتق پدر منو در آورده