2777
2789
عنوان

نظرتون درباره........

83 بازدید | 14 پست

سلام به همتون 

بچها نظرتون درباره عمل بینی چیه؟

من خودم اصلا بهش فکر نمیکردم ولی امروز یهو نظرم عوض شد،فامیلایه مامانم همشون بینی هاشونو عمل کردن، البته بجز اقایون😂😂

شماها یا یکی از اقوامتون که عمل کردین راضی هستین؟؟ امروز یکی از فامیلایه مامانم اومده بود خونمون دخترش ۱۸ یا ۱۹سالشه بعد از اینکه کنکور قبول شد رفت بینی شو عمل کرد

صداش عوض شده بود 

این عوض شدن صدا چیز خوبیه یا چیزه بدیه ؟

من اصلا تو اینجور چیزا اطلاعات ندارم 

ولی میدونم که چهره رو از این رو به اون رو میکنه خیلی خوشگل میشن😍

ولی میترسم تو تنفس مشکلی پیش بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه هم صرفا خشگل نمیشن باید بقیه اجزا صورتت بیاد بهم و اینکه کلا ریسکه اگه بینی کسی نرماله ...

قبل اینکه دکتر عمل کنه بهش نشون میدن با عکس که قرار بینیت اینجوری شه یا نه 

منظورمه اینه که صورتشونو اسکن میکنن ؟؟

قبل اینکه دکتر عمل کنه بهش نشون میدن با عکس که قرار بینیت اینجوری شه یا نه  منظورمه اینه که صو ...

بازم فرق داره

طراحی میکنن اسکن میکنن ادیت میکنن

تهش حتما اونی ک انجام دادن نیست

در بهترین حالتم یه کم فرق داره

بازم فرق داره طراحی میکنن اسکن میکنن ادیت میکنن تهش حتما اونی ک انجام دادن نیست در بهترین ح ...

من به هرکی میگم میخوام بینیمو عمل کنم میگن همه چیت به هم میاد به صورتت دست نزن 

ولی خودم🙄

موافق نیستم

همه شکل هم شدن انقد عمل کردن

اتفاقا امروز داشتم فیلم سرقت از بانک رو میدیدم یه زنه دماغش قشنگ عقابی بود

گفتم الان اگه اینجا بود اول عمل میکردن بعد میرفتن سر صحنه

اونا اصلأ به این چیزا توجه نمیکنن

من منم تو تویی اون اونه قزار نیست همه شکل هم بشن

اینستا رو باز میکنم بالا میارم ازبس عملی میبینم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من به هرکی میگم میخوام بینیمو عمل کنم میگن همه چیت به هم میاد به صورتت دست نزن  ولی خودم🙄

منم عمل کردم

قبلش میگفتن نیاز نداری واجب نیست

الان بینیمو عمل کردم دوس دارم جاهای دیگمو عمل کنم

عزت نفس نداشته باشی همین میشه

منم عمل کردم قبلش میگفتن نیاز نداری واجب نیست الان بینیمو عمل کردم دوس دارم جاهای دیگمو عمل ...

بنظر من هرکسی بگه زشتم زشتم واقعا تو چشم مردمم زشته 

ولی اگه بگه خوشگلم تو چشم بقیه هم زیباس