2777
2789
عنوان

برای لاغری تی ار ایکس یا بدنسازی؟!!!

1245 بازدید | 8 پست

خواهرم میخواد لاغر کنه حدودا ۱۰ کیلو اضافه داره 

ورزشکاران عزیز کدوم زودتر جواب میده...

شغلش جوریه که فقط تایمش به این دو گزینه میخوره؟ 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش در کنار رژیم جواب میده عزیزم

رژیم نقش مهمی داره ، خیلیییی بیشتر از ورزش

حتی ممکنه ورزش برعکش هم جواب بده یا اگر خودش یه رژیم برای خودش بسازه مثلا یهو نون رو کلا حذف بکنه ممکنه اسیب بزنه

تی‌ار‌ایکس میگن خوب لاغر میکنه.

یه نکته هم راجب بدنسازی وجود داره، اینکه اگر ولش بکنی سریع اثرهاش برمیگردع

نه اینکه چاق بشه سریع(البته وقتی تثبیت وزنی نباشه امکانش هست(

تی ار ایکس عاالیه .. یه هفته ای ادم اب میشه 

ورزش سنگینیه .. من جلسه ی اول انقد بهم فشار اومد پریود شدم

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

[QUOTE=251134024]تی ار ایکس برا چربی سوزی خوب[/QUOTشما خودت نتیجه گرفتی؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
تی ار ایکس عاالیه .. یه هفته ای ادم اب میشه  ورزش سنگینیه .. من جلسه ی اول انقد بهم فشار اومد ...

آخه شنیدم تی ار ایکس بیشتر فرم میده تا لاغر کنه ...

حالا خودم بیشتر نظرم رو شکم وپهلومه

[QUOTE=251134024]تی ار ایکس برا چربی سوزی خوب[/QUOTشما خودت نتیجه گرفتی؟

من رژیمم داشتم حدود ده اینا کم کردم ولی مراعات نکردم برگشت من اول یساعت میرفتم تی ار ایکس یساعت بعدش بدنسازی فرداش میرفتم یساعت پیلاتس

آخه شنیدم تی ار ایکس بیشتر فرم میده تا لاغر کنه ... حالا خودم بیشتر نظرم رو شکم وپهلومه

منم همون اول ب مربی گفتم میخام دور شکمم کم بشه اندازه گرفت. بعده یکماه شیش سانت کم شده بود ‌‌. تازه من از زیر تمرینا در میرفتم خیلیاشو 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه