2777
2789
عنوان

رابطه بعد از زایمان طبیعی

2564 بازدید | 22 پست

سلام خانم من یک ماهه که زایمان کردم خیلی از اولین رابطه بعد زایمان میترسم، ایا راهی هست که دردش رو کم کنه ؟ بعد ۴۰ روز میشه رابطه داشت یا هنوز بخیه ها ترمیم نشدن خیلی استرس دارم

من تا ی سال رابطه کامل نداشتم .چون از داخل بخیه خورده بودم درد داشتم .بعد سه سال هنوز اسب سواری موتو ...

یعنی اینقدر طول میکشه تا خوب بشه 🥺 بخیه از داخل که همه میخورن یعنی دکتر گفت سه لایه هست هر سه بخیه میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰ روز تموم شده غسل کن غسل نفاس بعد .یکم درد داره یکمم خون میاد نگران نباش زیاد درد نیست 

من هنوز خون ریزی هم دارم یعنی یه روزایی خون ریزی هیت یه روزایی لکه بینی تموم میشه تا ۴۰ روز؟خیلی استرس دارم اصن🥺

من هنوز خون ریزی هم دارم یعنی یه روزایی خون ریزی هیت یه روزایی لکه بینی تموم میشه تا ۴۰ روز؟خیلی است ...

من تا۴۰ روز تمام خونریزی داشتم اخراش تقریبا بی رنگ میشد .تا لک بینی و خونریزی داری اصلا رابطه نداشته باش

اخه من تا۴۰ روز خونریزی داشتم .غسل چله و نفاس رو باهم انجام دادم 

نفاس بعد ده روز هست جانم 

شما بعد ده روز از زایمان باید ببینی خونریزی در چه حده 

طبق نظر مراجع خونریزی قلیله باشه یا کثیره یا متوسطه که تحت عنوان استحاضه هستن و طبق اون غسل یا وضو انجام میدی و اعمال عبادی ....

من تا۴۰ روز تمام خونریزی داشتم اخراش تقریبا بی رنگ میشد .تا لک بینی و خونریزی داری اصلا رابطه نداشته ...

پس یعنی امکانش هست تا روز ۴۰ پاک بشم اخه هنوز پاک نشدم الان ۳۱روز هست