2777
2789
عنوان

ما خانوم های گل میتونیم ثابت کنیم پس انداز بلدیم به هر نحوی+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 42 پست
پونزده هفته صبر کنی برای یک و نبم ارزش نداره به نظرم.ارزش مخفی کاریشو نداره

کسی که دستش یه جیب خوده ادم باشه معلومه کنه اما برای یه خانم نفسه بگیر خانه دار بتونه برای خودش همین حجم پس انداز کنه یه دنیا ارزش داره

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
بایدخیلی خ‌خودتو سفت بگیری بچسبی جمع کنی سالهای که من برای همسرم جمع کردم و الان خودم هیچی ندارم و ت ...

والا همسرم همه پولش دست منه باور کن کم هم میاریم   موندم چجوری این ماه رو سر کنیم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که دستش یه جیب خوده ادم باشه معلومه کنه اما برای یه خانم نفسه بگیر خانه دار بتونه برای خودش همین ...

موفق باشین ولی من نعتقدم از اول نباید بزارین مار به اینجاها کشیده بشه زندگی مشترک مال من و همسرم نداره

همتا اسم خـودمه♥
موفق باشین ولی من نعتقدم از اول نباید بزارین مار به اینجاها کشیده بشه زندگی مشترک مال من و همسرم ندا ...

اتفاقا احترامی که همسرم برام میزاره به دنیا می ارزه اما 

منظورمو نمیگیری لپ کلام اینجاست که تو که زنی سعی کن برای خودت پس انداز یاد بگیری پس انداز خیلی چیز خوبیه

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
اتفاقا احترامی که همسرم برام میزاره به دنیا می ارزه اما  منظورمو نمیگیری لپ کلام اینجاست که تو ...

خب من الان هرچی طلا دارم پس اندازمه دیگه هر پس اندازی هم همسرم داره مال منم هست بخوام خرج کنم ازش میکنم دیگه مال من و تو نداره برام.طلاهامو بخواد هم بهش میدم اگرم من بخپام ی کاری کنم کارت حسابش دستمه دیگه.چرا باید پس انداز مخفی داشته باشم

همتا اسم خـودمه♥
خب من الان هرچی طلا دارم پس اندازمه دیگه هر پس اندازی هم همسرم داره مال منم هست بخوام خرج کنم ازش می ...

درسته منم پس انداز مخفی ندارم همه چی رو هستش چ من چ شوهرم 

هروقت چیزی بخوام پولشو شوهرم میده خودش برام حساب باز کرده هروقت پولی جمع میشه ب حساب من میریزه 

الان خودم۳۰تومن تو حسابمه ک بلند مدت گذاشتم سودشم مال خودمه 

روزانه شوهرم بهم ی مبلغی میده و ی قلک هم دارم ک مال خودمه  شوهرم هم ب من میده هم تو قلکم میندا ...

اره ما هم همینیم.البته زندگیا فرق داره بعضیا هم بودن بعد چند سال زندگی هیچی نداشتن شوهرشونم ناتو از کار دراومده طلاقشون داده شاید این خانوم هم اینارو.دیده چشمش ترسیده

همتا اسم خـودمه♥

منم هیچ پس اندازی ندارم اگه 100تومن شوهرم بهم بده شاید تا ماها تو کیفمه بعد میبینم خودش لازم داره بهش میدمش یا جمع میکنم وسایل خونه ک لازم دارم میخرم  ولی خیلی خوبه زن پس اندازی داشته باشه

رسیده پیری ام قبل از جوانی...تمام آرزوهام بردلم ماند😔
اره ما هم همینیم.البته زندگیا فرق داره بعضیا هم بودن بعد چند سال زندگی هیچی نداشتن شوهرشونم ناتو از ...

درسته اینم هست اگه واقعا مرد ایتجوری باشه باید پولتو ازش قایم کنی

انقدر زندگی ها دیدم پول من پول تو میکنن زن و مرد اووووو شاخات درمیاد 

من از بس دیدم ۲سانت شاخ دارن😁😁😁

منم هیچ پس اندازی ندارم اگه 100تومن شوهرم بهم بده شاید تا ماها تو کیفمه بعد میبینم خودش لازم داره به ...

دقیقا پس انداز جزو واجباته

درسته اینم هست اگه واقعا مرد ایتجوری باشه باید پولتو ازش قایم کنی انقدر زندگی ها دیدم پول من پول ...

اره منم دیدم اما من خودم درامد داشتم ی زمانی سه برابر شوهرم حقوق میگرفتم اون موقع هم این حرفا رو.نداشتیم الانم که اونقدرا نیست درامدم بازم نداریم دقیقا یستگی به زوجین داره

همتا اسم خـودمه♥