2777
2789
عنوان

پرستار بچه

119 بازدید | 8 پست

بچه‌ها دو هفته دیگه باید برم سرکار و مرخصی زایمانم تموم میشه . هنوز موفق نشدم پرستار برای نگهداری از بچه م پیدا کنم ، بندرعباس زندگی میکنم ، کسی یا جایی رو میشناسین که بهم کمک کنه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایت که امن نیست بچه ت چطورمیخوای به ناشناس بسپری 

برو بیمارستان ها اونجا حداقل اقدام کن برای پرستار

من برای پسرم پرستار بازنشست گرفته بودم

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

پرستار بچه نگیر من چند سال بچه هام پرستار داشتند زن خیلی خوبی هم بود ولی دیگه اختیار تربیت بچه ات دست خودت نیست بعلاوه اینکه روزایی که خونه نیستی قشنگ خونه گردی می‌کنه و همه جای خونه ات سرک می‌کشه و هر چقدر هم عالی باشه مثل خودت دلسوز نیست.

بعضی وقت ها هم ممکنه دور از چشم تو دوست و آشناهاش را بیاره تو خونه ات.

دیگه خود دانی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
پرستار بچه نگیر من چند سال بچه هام پرستار داشتند زن خیلی خوبی هم بود ولی دیگه اختیار تربیت بچه ات دس ...

به نظرت چیکارش کنم بچه رو ، مهدکودک بچه ۱۰ ماهه قبول میکنن 

به نظرت چیکارش کنم بچه رو ، مهدکودک بچه ۱۰ ماهه قبول میکنن 

بعضی جاها قبول میکنند،ولی با مهد هم موافق نیستم اونم باز به هزار دلیل.

شما همون پولی که از راه کار کردن به دست میاری را باید تقریبا نصفش را خرج پرستار با مهد بچه ات کنی،واقعا برات میصرفه؟

اگه بتونی خودت پیش بچه ات بمونی و بهش رسیدگی کنی از همه چیز بهتره , اگر نه ناچارا  بذارش پیش یک آدم مطمین مثل مادر خودت یا مادر همسرت

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
بعضی جاها قبول میکنند،ولی با مهد هم موافق نیستم اونم باز به هزار دلیل. شما همون پولی که از راه کار ...

مادرم سالمنده ، مادر همسرم هم تهرانه ، کسی رو ندارم