2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده و تربیت چه ربطی به مشکلات داره؟

خانواده میتونه بچشوجوری تربیت کنه که تاحدودزیادی دربرابرمشکلات ایستادگی کنه واگه حمایت پدرومادرهم باشه حله 

تمام مشکلات بچه هاازنداشتن حمایت پدرومادروتربیته 

بایدجوری تربیت بشن که دربرابرظلم ایستادگی کنن حرف مردم واسشون مهم نباشه و...

بازم میگم حتی اگه اینهاهم نباشه زندگی توکشورای دیگه واسه مامهاجراگل وبلبل نیست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مگ جنگه آخه این بچه هنوز کلی توجه میخاد شاید نه ماه بارداری استراحت مطلق شدی یا شاید بچه بعدیت کولیک داشت اصن میتونی به اولی برسی؟؟؟هر روز براش وقت بذاری غذای گرم آماده کنی وو......

بنظر من ۶سال تفاوت سنی عالیه لااقل هم مستقل تر شده هم نصف روز رو میره پیش حوصلش سر نمیرع

پس تمام مردم ایران بی تربیتن😂

😅😅😅چون ازقدیم جاافتاده که ایران کشورمردسالاریه ولی طرزفکرخانواده هاالان اینجوری نیست .تاحدممکن پشت بچه هامخصوصادختراشون هستن ودفاع ازحق روبه بچه هاشون یادمیدن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
م

🤔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مگ جنگه آخه این بچه هنوز کلی توجه میخاد شاید نه ماه بارداری استراحت مطلق شدی یا شاید بچه بعدیت کولیک ...

پس باید کمی صبرکنم اکثرا میگن سخته با وجود بچه کوچیک

دخترم همه دنیامه🥰
دمت گرم خدایی پسرم اذر ۵سالش میشه یکی اسم بچه دووم میاره که دومیرو اقدام کن دوسدارم بکشمش  مط ...

ن عزیزم‌ماشالا خیلی شیطونه ولی خودم یدونه بچه بچه بودم دوتا دوس دارم میگم ین ک شیطون هست و شبا تا۴صب بیداره دارم سختی میکشم یکباره کنم زود بزرگ شن

دخترم همه دنیامه🥰