2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین کمکم دعوا میشه با پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 38 پست
نه اذیت نمیکنه و هیچکسم نمیتونه اذیتم کنه یه بار میزار دو بار سه بار هزار جا رفتیم و دیدم 

خب ب شما مربوط نیس خوشت نمیاد رد شو برو اختیار گوشی من دست خودمه اختیار چشمای شماهم دست خودتون 

مرکز تخصصی لیزر موهای زائد نی نی سایت🤚
نه بابا بزرگه کل اپن اونه خرجش شده ۲۲ میلیون این باشه کم کم ۵ میلیون هست 

ن بابا یکی دو تومن میشه شایدم کمتر شوهرم تو این کاره. صفحه رو کابینتی چنده مگه

مرکز تخصصی لیزر موهای زائد نی نی سایت🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمت هرچقدرم بزرگ باشه از ی تومن بیشتر نمیشه چون کل کابینت شده 22 بیشتر هم بشه باید عوض بشه.. ک ...

چی‌بگم گفتم شاید بشه رنگ اکرولیک زد اخه خیلی کوچیک ۴تا نقطه کوچیک

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
چی‌بگم گفتم شاید بشه رنگ اکرولیک زد اخه خیلی کوچیک ۴تا نقطه کوچیک

نمیشه 

همه چیزش بکنار، کی میخوای بزنی که متوجه نشن؟ 

هزینش هم زیاد نمیشه.. کابینت کارش بیارید همچن ی قسمت عوض میکنه شایدم روکش داشته باشه و فقط روکش عوض کنن

خب ب شما مربوط نیس خوشت نمیاد رد شو برو اختیار گوشی من دست خودمه اختیار چشمای شماهم دست خودتون 

شب خوش 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.