2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم...

74 بازدید | 8 پست

نلی چیه؟؟

قشنگه؟

اگه اسم بهتری بلدین بگید لطفا

عشق فقط سه حرفه،تو پرِ حرفی☘عشق باید بصرفه،تو خود منفی🖤عشق گرما میخواد،تو گوله برفی❄عشق واسه هم ساله تو بوده تفریح🥀دروغگوی افعی💔

ندوس

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیلا ک از نلی بهتره

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

خوب نیست

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

اصلا خوشم نیومد متاسفانه، 

ماهک

پناه

دلسا

دلارام

ترنم

نگار

نیلا

یاس

یکتا

نورا

یارا

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

اسم دختر؟

• الیسا- الینا- دلسا- سوزان-
•  آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا-
• آیلین-آرشین- آندیا- اِرنیکا، 
• اِرمیا- راشین، دلوین.
•  آرشیدا و آرینا: یعنی خورشید.
• آنیل.
• نیروانا- آرتمیس- نیلا- نیلسا
•  آرمیتا- مهرسانا- يسنا- بنیتا
• ایرسا یعنی رنگین کمان
[  ]