2777
2789

دوتا دونه زده تناسلی یکی بیرون یکی داخل میترسم آزمایش بدم  ماه قبل یهو شوهرم بدن درد گرفت و سردرد گفتیم کروناست بعد سه روز منم همین علائم گرفتم گفتم کروناست دکترم همین فکر کرد بدون تست و دارو یک ماه قرنطینه بودیم رابطه هم نداشتم یک ماه یهو سوزش و خارش شدید بعد ترشح  سیز الانم تازه دیدم دوتا دونه دراومده 😭😭😭😭 یعنی شوهرم خیانت کرده زگیله  نگفتم بهش همیشه خون زنگ میزنن  میده ورزشکاره  اون دونه نزده من زدم  خب منم از خودم مطمعنم یعنی بهم خیانت کرده بچه ام چی میشه ۵ ماه باردارم بعد ۱۴ سال😭😭😭 میگن اونایی که داخل درمیشه نوع خطرناکشه  این درسته؟ یکی داخل واژن یکی بیرون تناسلی         راستی یکبار همون موقع ژیلت  شوهرم اشتباه زدم  شوهرم تک پوستی زیر بغل داره ارثیه  باباشم  داره ولی تک پوستی که داخل واژن درنمیاد😢

ممکنه در بیاد 

ولی اگه hpv باشه با دارو درمانی شش ماه اکثر نوع هاش از بدن خارج میشه 

و فقط دو تیپ اش خطرناکه 

حس میکنم زگیل نداری 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه در بیاد  ولی اگه hpv باشه با دارو درمانی شش ماه اکثر نوع هاش از بدن خارج میشه  و ف ...

رفتم دکتر کوچیک بود گفت مشخص نیست از بده در عرض یک هفته الان واضح باشم مشخصه     ازمایش میترسم بگه پر خطره  نوعش تحمل ندارم  خودم بدون مادر بزرگ شدم این بچه رو چیکار کنم پرخطرش ۵ ساله میکشه درسته؟

خیانت چیه دختر برو دکتر زنان

رفتم کوچیکه میگه معلوم نیست هرماه باید بیای  معاینه تا ببینم تغییر میکنه  و جفتم خیلی پایینه  همش بیمارستان بستری میشم   از ننوشت 😢  دکتر دیگه وقت گرفتم ولی میترسم  خانواده مادری من زیر چهل با سرطان فوتی زیاد دادن همشونم سینه گویا سینه و رحم ربط داره بهم 😢

ممکنه در بیاد  ولی اگه hpv باشه با دارو درمانی شش ماه اکثر نوع هاش از بدن خارج میشه  و ف ...

الهی بسلامتی بغل کنی نی نی تو💖 برا منم دعا استرس  انقدر دارم از بیمارستان دو روز مرخص شدم

رفتم کوچیکه میگه معلوم نیست هرماه باید بیای  معاینه تا ببینم تغییر میکنه  و جفتم خیلی پایی ...

خدا نکنه تحت نظر پزشک باش مرتب ،به خودت استرس نده استرس برات سمه انشالله هیچی نیست

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
رفتم دکتر کوچیک بود گفت مشخص نیست از بده در عرض یک هفته الان واضح باشم مشخصه     ازم ...

نه کی این حرفاروبهت میزنه اخه 

الان پرخطرم باشه مراحل اولیس با دارو و امپول و فریزرکردن حل میشه 😑😑😑

الهی بسلامتی بغل کنی نی نی تو💖 برا منم دعا استرس  انقدر دارم از بیمارستان دو روز مرخص شدم

ممنونم عزیزم 

اطلاعات نداشتنت داره خودتو نابود میکنه 

نوع پر خطرم باشه باید چند وقت گذشته باشه که کل رحم  دهنه ی رحم و درگیر کره باشه و شما باردار نمیشدی !!!!! 

ممنونم عزیزم  اطلاعات نداشتنت داره خودتو نابود میکنه  نوع پر خطرم باشه باید چند وقت گذشت ...

ممنون فردا دکتر عوض میکنم  وقت نداشتن برا فردا دادن خدا بهم رحم کنه 

نه کی این حرفاروبهت میزنه اخه  الان پرخطرم باشه مراحل اولیس با دارو و امپول و فریزرکردن حل میش ...

خواهرم  همش میگه زگیله بچه ات بدنیا میاد میگیره و.. یا چون بارداری پاپ اسمیرم نمیشه بدی دیر میشه برات  اخه  بزرگ بچه ام گاری جز غصه ازم برنمیاد از استرس از حال رفتم یک هفته بستری  شدم تازه خونه اومدم فردا برم دعا کنید زگیل نباشه 😶😢

خواهرم  همش میگه زگیله بچه ات بدنیا میاد میگیره و.. یا چون بارداری پاپ اسمیرم نمیشه بدی دیر میش ...

عزیزم این همه خانم این ویروس دارن و اگه ویروس داشته باشی بچه رو سز میکنن 

بعد من خودمدوشنبه دکتر بودم خیلی نکرانم که بگیرم گفت اکثر زگیل ها با شش هفت ماه مصرف داروهاش از بدن خارج میشه چون ویروس و بدن میتونه با داروهایی ک‌مصرف میکنه با ویروس مبارزه کنه و از بدنت خارج کنه 

بگرد ببین دکتر متخصص زنان خوب کجاست شهرتون 

بعد احتیاج به پاپ اسمیر نیس ازمایش خون میدی و مثبت و منفی بودنش مشخص میشه 

اگه مثبت باشه بهت دارو میده که پیشروی نکنه 

بعد زایمانت میری نمونه میدی و تحت درمان قرار میگیرین هم شما و هم همسرتون 

ببین یک راه انتقالش توالت فرنگی عمومی در صورتی که شخصی بیمار استفاده کنه و ضایعش انتشار پیدا کنه و شما استفاده کرده باشید یا همسرتون

برای همین من پزشکم کفت موقع رفتن بیمارستان برای زایمان کاور توالت فرنگی یکیار مصرف بگیر که مبتلا نشی 

خواهرمم ماماس 

دوستش یه خانمی و توی مرز معاینه کرد و دید hpv داره دختره طفلک دستشو ضدعفونی‌کرد ولی دست به صورتش زد کل صورتش درگیر شد و بدنش 

و تحت درمان قرار گرفت و خوب شد 

یسری راه های دیگم برای انتقال هست ولی راه اصلیش ارتباط جنسی 

اکه مطمئنی از خیانت همسرت هیچی ولی اگه همچین ادمی نیس و چیزی تا الان ندیدی الکی زندگیتو بهم نریز حتما از زشتنس بدش یجوری یا خودت یا خودش درکیر شده و تز طریق رابطه بهم دادین 

بعد درمانتون حتما دنبال واکسنش باشین اگه یه وقتی زگیل بود 

بارداری  واکسن میزنن ؟

نه سه ماه پس از بارداری میتونی بزنی 

ولی همسرت اگه ازمایشش منفی برای hpv میتونه شروع کنه به زدنش