2777
2789
عنوان

ارشد بیاین لطفا

63 بازدید | 6 پست

من دیروز تازه نتایج ونگاه کردم وقبول شدم منتها یه شهردیگه، که دوسه ساعت باما فاصله داره، کارشناسیمم همون دانشگاه بودم، حالا مشکل اینجاس که دوتابچه کوچیک دارم که پسرم امسال میره کلاس اول. من خیلی به درس خوندن و سرکار رفتن علاقه دارم ولی شوهرم همش مانعم میشه، امسالم که قبول شدم خیلی ذوق دارم ولی باتوجه به شرایط فکرنکنم بذاره، چیکارکنم.اونایی که ارشد خوندین شرایطش چجوریه

ارشد معموالا یه روز در هفته یا فوقش دو روز در هفتس

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واحداش کمه 

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

اینقدر معلم جاج خانم داشتیم

اون موقع ۲۸سالم بود

کلا یکیشون همیشه یادمه یک روز  یهو به استاد مون گفت  ببخشیدمیخوام مدرسه

م علم بود

واستاد گفت نمی دونم میخوای چکارکنی مدرسه یا هرچی 

برین خانم

این استاد بگم عصبی بود ورک 

استاد خوب ولی رک 

رشته تاریخ وتمدن  بود ارشدم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم