الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه تلاش نمیکنه .الان از دیروز اسباب بازی و اینا میگیرم جلوش یکم دستشو بالا میاره اما نمیتونه بیاره س ...
عزیزم چرا الکی نگرانی؟؟؟اولا تازه از دیروز داری باهاش بازی میکنی هنوز زوده.دوما وقتی دستشو کمی بیاره بالا هم یعنی داره تلاش میکنه دیگه چی میخوای؟؟چرا میگی تلاش نمیکنه؟؟؟داره میکنه دیگه. بچه اولته؟؟؟؟یه دفعه که یه روز از خواب پا نمیشه همه چی رو بگیره اول یه مدت دستشو تکون میده ولی نمیتونه بیاره سمت وسیله.مثلا وسیله سمت راسته اون دستشو ممکنه ببره سمت چپ چون رو دستاش کنترل کامل نداره.یه ماه دیگه انشالله قشنگ میاره سمت وسیله و میگیرتش.کم کم پیشرفت میکنه
البته دکترهای مختلف بردم، حتی مغزواعصاب کودکان .و سی تی اسکن انجام دادم تا فردا که بخوام ببرم نشون د ...
دکترها هم که از پول بدشون نمیاد.ولی طبیعیه من قشنگ یادمه پسر من ۶ ماهش بود چیزی میگرفتم جلوش اول دستش اشتباه میرفت یه سمت دیگه بعد چند بار تلاش میگرفتش