2777
2789

این چیزا شروعش سن خاصی نداره که بشه مقایسه کرد هر بچه یه جوره از سه ماهگی توی بازیا میشه هی گذاشت اسباب بازی رو نزدیک دستاش تا تمرین کنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز میدی میگیره ؟؟

بله عزیزم میگیره اما یخورده بعدش  ول میکنه . الان داره ۵ماهش تموم میشه و البته من اصلا تمرینش ندادم ، نمیدونستم یعنی باید مهارتهاشو تقویت کرد 

اصلا سعی نمیکنه دستشو بیاره طرف وسیله؟؟ نگران نباش هنوز وقت هست بعضی بچه ها دیرتر این کارا رو انجام ...

نه تلاش نمیکنه .الان از دیروز اسباب بازی و اینا میگیرم جلوش یکم دستشو بالا میاره اما نمیتونه بیاره سمتش،خیلی نگرانشم .

اصلا سعی نمیکنه دستشو بیاره طرف وسیله؟؟ نگران نباش هنوز وقت هست بعضی بچه ها دیرتر این کارا رو انجام ...

البته دکترهای مختلف بردم، حتی مغزواعصاب کودکان .و سی تی اسکن انجام دادم تا فردا که بخوام ببرم نشون دکتر بدم میمیرم و زنده میشم

نه تلاش نمیکنه .الان از دیروز اسباب بازی و اینا میگیرم جلوش یکم دستشو بالا میاره اما نمیتونه بیاره س ...

عزیزم چرا الکی نگرانی؟؟؟اولا تازه از دیروز داری باهاش بازی میکنی هنوز زوده.دوما وقتی دستشو کمی بیاره بالا هم یعنی داره تلاش میکنه دیگه چی میخوای؟؟چرا میگی تلاش نمیکنه؟؟؟داره میکنه دیگه. بچه اولته؟؟؟؟یه دفعه که یه روز از خواب پا نمیشه همه چی رو بگیره اول یه مدت دستشو تکون میده ولی نمیتونه بیاره سمت وسیله.مثلا وسیله سمت راسته اون دستشو ممکنه ببره سمت چپ چون رو دستاش کنترل کامل نداره‌.یه ماه دیگه انشالله قشنگ میاره سمت وسیله و میگیرتش.کم کم پیشرفت میکنه

البته دکترهای مختلف بردم، حتی مغزواعصاب کودکان .و سی تی اسکن انجام دادم تا فردا که بخوام ببرم نشون د ...

دکترها هم که از پول بدشون نمیاد.ولی طبیعیه من قشنگ یادمه پسر من ۶ ماهش بود چیزی میگرفتم جلوش اول دستش اشتباه میرفت یه سمت دیگه بعد چند بار تلاش میگرفتش

عزیزم چرا الکی نگرانی؟؟؟اولا تازه از دیروز داری باهاش بازی میکنی هنوز زوده.دوما وقتی دستشو کمی بیاره ...

اره عزیزم بچه اولمه . اما خب فقط این نیست هنوز کامل گردنش سفت و محکم نشده بخاطر اون بیشتر بردم مغزواعصاب اطفال 

دکترها هم که از پول بدشون نمیاد.ولی طبیعیه من قشنگ یادمه پسر من ۶ ماهش بود چیزی میگرفتم جلوش اول دست ...

این چندوقت کلی دکتر بردم که اکثرا فقط ویزیت گرفتن یکم دلداری دادن که نگران نباش مشکلی نداره و  اومدم بیرون 🤣