2777
2789
عنوان

نگرانی شدید از جنس مادرانه 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نوع پر مویی داریم ماله خانم ها دومین نوع پرمویی که به آن هیپرتریکوزیس میگن می تونه هم در مرد ها و هم در خانم ها باشه توی این وضعیت در همه جا قسمت های بدن و حتی اون قسمت هایی که به طور طبیعی مو وجود ندارد موهای اضافی وجود دارع البته پسر شما کوچکیه و احتمال همچین چیزای خیلی کمه ولی میتونید یه آزمایش هورمونی بده 

انسان باشیم هممون میمیریم مبادا نفرین کسیو پشت سرت به قبر بیاری
جدی میگی ؟ عکس کمرشو دیدی ک فرستادم ؟خدا از زبونت بشنوه خیلی براش ناراحتم .  

اره والا کل عکساشو دیدم حتی به مامانم هم نشون دادم گفتم ببین این خانم فک میکنه بچه اش پر موه 

مامانم گفت تو(یعنی من) تو این سن خیلی پر مو تر از این بودی ولی الان عادیم میریزه 

اصلا بچه تون غیر عادی نیست کاملا نرماله ماشاالله

ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی آن روز همایون که به دنیا قفسی نیست

وای من و شوهرمم وحشتناک پرومو ایم😐بچمون موی خالص میشه

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
کاشکی . مرسی ک نظر دادین😢

کاملا عادیه بابا تو رو خدا بچه رو انگولک نکنین من انقدر انگولکش کردم دیابتی شد

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏