ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
بابای من از۷روزه هفته ۳_۴روزشو خونه اس ولی خدایی باحاله با اینکه پسره ولی به همون باهاش خوش میگذره
اسی یه یه روز جمعه رو هم نمیراری بیچاره بشینه استراحت کنه پاشو یه چایی دم کن ببر بخوره بعدشم نازشو بکش و برین بیرون
هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که میرقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمیرم!✌️✨
بابای من وقت هایی خونه خیلی خوبه هست یه بار مامانم نبود میخواست کمک کنه هعی موقع آشپزی میگه فلان کن اینو بریز اینو جمع کن یعنی اعصابم خورد شد جیغ سرش زدم 😁
another opens, but often we look so long at the closed door that we do not see the one that has been opened for us. – Helen Keller
یعنی کاری نیست که نخواهد بکند و همش دعوا میشه 🤦♂️ . جایی هم که نمی توانیم بریم تازه .
عیب نداره ی روزه دیگه تحمل کنید
ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...