2777
2789
اینو نمی دونم. داماد ما رادیولوژی خونده. خواست خودش مرکز بزنه اینقد پزشکها در صدای بالایی گفتن بهش ک ...

خب پس ینی‌میگید چون تو مطب های خصوصی اینا درآمدش بالا بوده دیگه اصلا دنبال استخدام رسمی نرفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتونی سی تی و ام آر ای هم کار کنی به مراتب بیشتر میشه.. این حقوق که گفتم بدون اضافه کار و شیفت زیاد ...

الان شما این حقوقی که گفتین با استخدام رسمی انقدر میگیرین؟ببخشید میتونم بپرسم چه شهری زندگی میکنید؟جوری هست که با درس خوندن بشه استخدام رسمی بیمارستان شد؟شرایط برای استخدام شدن تو مطبا چجوریه؟

پرستاری از خیلی جهات سرتره اسمش روشه 

عوارض اشعه ،بدترین عیب رادیولوژیه 

شبکاری و کار طولانی پرستاری 

علاقه داشته باشی پرسناری عالیه به دردت میخوره 

رادیولوژی زودتر بازنشسته میشی ساعت کاریتون کمتره 

پرستاری حقوقش بیشتره 

الحمدلله رب العالمین ...
اینو نمی دونم. داماد ما رادیولوژی خونده. خواست خودش مرکز بزنه اینقد پزشکها در صدای بالایی گفتن بهش ک ...

الان برای داماد شما مشکلی پیش‌ نیومده؟ بخاطر اشعه ها میگم

نگران‌نیس ازین‌بابت؟

الان برای داماد شما مشکلی پیش‌ نیومده؟ بخاطر اشعه ها میگم نگران‌نیس ازین‌بابت؟

عزیزم داماد ما شغل آزادش اصلا ی چیز دیگست.‌مطب نزد و از فکرش اومد بیرون. ی جا قبول شد دولتی حقوقش زیاد نبود اصلا نرفت

ولی برادر جاریم کارش رادیوگرافی و نیرو تامین اجتماعی.‌دور چشماش خیلی کبوده.‌میگه مال اشعه ست. نمی دونم ربط داره یا نه

میترسم اصلا کار گیرم‌نیاد تو رادیو🤣

خب هرکاری رو نمیگن بیا بفرما برو تو خودت باید زرنگ باشی تا معرفی شی به بقیه هرجا کاربلد باشی میخوانت . یه خانوم بود دیروز گفت حقوق کارشناسی رادیو از ۸تومن تا ۱۵ تومنه بستگی به محل کارو شهر داره خصوصیام که بیشتره . پرستاریم همبنه حقوقش با این تفاوت که بازارکار پرستاری بیشتر نسبت به رشته های دیگه

درآمد پرستاری و رادیو تو یه رنجه پرستاری مقداری بیشتره.پرستیژ بستگی به خودت داره(پرستاری اصلنم بی کلاس نیست😑) کارشناس رادیولوژی اصلا نمیتونه مطب بزنه مگه با یه متخصص رادیولوژی شریک بشه.تو بخش خصوصی عم حقوق رادیو خیلی کمه.دروس پرستاری تو زندگیت به درد میخوره.

تدریس خصوصی زبان🔠🔤رفع اشکال زبان راهنمایی و دبیرستان،تقویت گرامر و مکالمه انگلیسی،😊می‌تونید داخل همین سایت درخواست دوستی بدید یا کامنتم رو ریپلای کنید.دانشجوی پرستاری👩🏻‍⚕️💉💊