2777
2789

دیشب شوهرم از سرکار نیومده خونه رفته خونه باجیاش و ننه ش و برده خونشون زنگش زدم میگم کجایی میگه مامانم اوردم خونشون گفتم مگه فردا نمیاد گفته حالم خوش نیست..بعد با دختراش و دومادش پاشده رفته رستوران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدرازش متنفرم ک نگو..دلم میخواد هیچوقت نبینمش زنیکه عجوبه‌..عمرنوح داره اینگار

تو بخاطر خدا دعا گرفتی اینقدر فحششون‌نده نیومدن که خودشون صلب توفیق شدن بی کس و کارم نیستی مادر شوهر همینه با دختر خوشه تا عروس البته شاید قرار رستوران داشتن منم بودم میرفتم دخترم

>*
ازاینکه نمیاد خوشحالم اماازاینکه بیشعوری کرده ناراحتم

حتما هم دعاتم مستجاب از همین الان .با این همه توهین.... 

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

ن بابا این ی دوماد داره خیلی وضع مالیش خوبه نمیدونید چقدراینومیخواد ی دخترمجردم داره تو خونه اون سه تا رفته بودن رستوران اینم از حرصش پاشده رفته خونشون ک بیان دنبالش