2777
2789
عنوان

مربا چی بپزیم🍯😋

652 بازدید | 29 پست

خودتون چه مربایی دوست دارین؟ مربای عجیبی که دیدید چی بوده؟ من یه بار تو چالوس مربای شقاقل خوردم. خوش طعم بود. خونه یکی از فامیلای همسرم هم مربای گیلاس سفید خوردم عجیب بود. مامان خودمم مربای پوست هندوانه درست میکنه. طعمش بامزه است. هنوز با مربای زنجبیل نتونستم کنار بیام ولی  

تعداد رای : 15
نظرسنجی
هویج
2
13%
کدو حلوایی
1
6%
انجیر
10
66%
سیب
2
13%
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد مربای هلو درست کنم ولی پول و حوصله ندارم

مربای هلو؟ مگه داریم؟ خوشمزه میشه؟

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
عجیب ترین مرباها نربای بادمجون و فلفل دلمه و گوجه فرنگی رو دیدم

بادمجون آخه

بالنگ آلبالو دوست دارم‌  مربا پوست هندونه چند روز پیش دیدم ولی نمیدونم مزش چطوره برام جالب بود ...

اینکه مربع مربعه جالبه