2777
2789
عنوان

کی بیداره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست
وای فقط نخوره تو ذوقم تا الان هیچ خاستکاری نداشتم بگن نمیخوایم حالا این شانسم چون یکی معرفیمون کرده ...

چرا کوچیک بشی بابا خواستگاریه، تازه می‌شینید فکر می‌کنید اصلا به درد هم می‌خورید یا نه شاید خودت منصرف بشی اصلا اینقدر نگران حرف آدمای دوروبر نباشین اونا اگه شخصیت داشته باشن به خودشون اصلا اجازه نمیدن چیزی بگن

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کوچیک بشی بابا خواستگاریه، تازه می‌شینید فکر می‌کنید اصلا به درد هم می‌خورید یا نه شاید خودت منص ...

اره خوب من خ سخت پسندم کلا ولی بدم میاد خاستگار بگه نههههه 😕چون تا الان ایجو نشده

کاربر مرد هستم. 

قبل از ازدواج با همسرم، رفته بودم خواستگاری ی دختره.

به اصطلاح خانوادش اصرار داشتن واسه خواهر بزرگ‌ترش برم ، اما قیافه و اخلاقش به دلم ننشسته بود.

کوچیکتره رو هم سالها پیش وقتی بچه بود دیده بودم.

اون موقع سربه زیر بود قیافه متوسطی داشت.

به خیال اینکه قیافش بهتر شده و اخلاق خوبی داره به خونوادم این یکیو پیشنهاد دادم.

ی بار بهم زنگ زد که پیشنهاد میکنه با خواهرش زندگی کنم و منم جوابم منفی بود.

گفت باشه راضی به ازدواج میشم اما ی شرط دارم. 

برام ی شرط نامعقول گذاشت و منم دست رد به سینه اش زدم.

از شدت ناراحتی پشت سر کلی بد و بیراه نثارم کرده بود.!

به خودم گفتم اگه دختر اینه دیگه هیچوقت اسم زن رو به زبون نمیارم.

چند مدت نگذشته بود که خداوند ی فرشته سر راهم آورد. 

همسری که بحمد الله  ۱۰ ساله داریم با عشق با هم زندگی میکنیم.

الآن زندگی اون دختره را میبینم و ندامت همسرش رو،  میفهمم که خداوند چقدر هوامو داشته که نذاشت با این بشر زندگی کنم.

صبر کن و از خداوند خیر ،صلاح و عافیت دنیا و آخرتت رو طلب کن.