2777
2789

خیلی راجبش تحقیق میکنم...یه سوالی که شاید سوال خیلیاتون باشه اینکه طب سنتی واقعا تو ریزش و رویش مجدد مو جواب میده؟هیچ اثری داره؟چرا من یک ماهه میزنم تغییری ندیدم؟اول بگم که بله علم نوین داره خیلی از منابع طب سنتی رو تایید میکنه اثرات شنبلیله،گزنه،رزماری و...دیده شده وهنوزم در دست بحثه اما روش های طب سنتی رو اگه انتخاب کردین انتظار جوابدهی سریع رو نداشته باشین چون این محصولات گیاهی مانند به عنوان مثال ماینوکسیدیل سریعا وارد جریان خون شما نمیشن وبه سرعت داروهای به اصطلاح شیمیایی جوابگویی ندارن اما تو طولانی مدت میتونید اثرات خوبی ازشون بگیرین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه بدی نبود اما میتونست بهتر باشه من روزانه بودم

میکم بعد میگن ترم های اول آسونه به مراتب، بنظرت اگه یکی همزمان هم دانشگاه باشه و هم برا کنکور بخونه (دانشگاه در حد پاسی) میتونه برا کنکور زیر ۱۰۰۰ شه اگه سال قبلش پزشکی کرمان یا شهر هایی تو همین رده رو آورده باشه؟

میکم بعد میگن ترم های اول آسونه به مراتب، بنظرت اگه یکی همزمان هم دانشگاه باشه و هم برا کنکور بخونه ...

بستگی به وقتی که میذاری داره عزیزم.

من سال اول روزانه کرمان اوردم

بستگی به وقتی که میذاری داره عزیزم. من سال اول روزانه کرمان اوردم

منم امسال سال اولم بود دوس داشتم شیراز روزانه بیارم ولی خب با رتبم نمیارم و خیلی ناراحتم ولی خب انتخاب رشته کردم موندم اگه قبول شدم میتونم بخونم دوباره برا کنکور(یعنی زمان بهم اجازه میده که به هدفم برسم یا نه) البته پزشکی تعهدی ۱۰ ساله استان خودم هم زدم میشه نظرتو دربارش بگی

منم امسال سال اولم بود دوس داشتم شیراز روزانه بیارم ولی خب با رتبم نمیارم و خیلی ناراحتم ولی خب انتخ ...

استان خودتون کجاست عزیزم؟منتظر نتایج هستی؟هنوز نیومده؟