2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان😰

290 بازدید | 11 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم کسایی که اطلاع دارن جواب بدن

راسته که میگن مصاحبه فرهنگیان اگه رد تیغ خودزنی ( برای بچگیم هست ) روی بدن باشه رد میکنن؟ البته زخم نیست اما ردای سفید رو دستم مونده🤦🏻‍♀️

و اینکه اگه زیر نظر روانپزشک دارو ضد افسردگی و اضتراب و.. مصرف کنیم رد میشیم؟

و اینکه در کل خیلی سخته؟ 

بله عزیزم

اگر ردی توی دستتون ببینن رد میشید.

و اگر هم قرص و یا دارویی مصرف درمورد اعصاب و روان مصرف کنید رد میشید متاسفانه.

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یه رد کوچیک روی انگشت دست؟ با شیشه بریده باشه 🤣

نه عزیزم اون رد زخم رو نه..

ولی ردی که از خود زنی باشه کاملا معلومه و پزشک تشخیصش میده و سریعا رد میکنن

🎆تدریس زبان انگلیسی به صورت انلاین🎆برگزاری کلاس های انگلیسی ویژه خردسالان،کنکور ( تدریس ویژه) ،مهاجرت،مسافرت،امادگی جهت ازمون های تافل و ایلتس🏫(با ۸ سال سابقه تدریس در معتبرترین اموزشگاه ها و موسسات زبان انگلیسی) در دوران کودکی ارزوم این بود که مدرس زبان انگلیسی بشم خداروشکر به این ارزوم رسیدم😋در حال حاضر ارزوم مربی ورزش شدن هست..برای رسیدن به این هدفم تلاش زیادی کردم و مطمئنم که روزی مربی ورزش هم میشم😎😍
نه اصلا هنوز کنکور ندادم اما یکی از‌اهدافم بود می خواستم ببینم اصلا تلاش کنم براش یا قبولم نمیکنن:)

اگ کنکورم ندادی😐خو بشین بخون واس تربیت معلم و فرهنیگان، تو ک حالاحالاها وقت داری، پ چ کاریه بخای استخدامی بدی