2777
2789
عنوان

ناباروری مردان

188 بازدید | 4 پست

سلام خانما تروخدا جواب بدید شوهر من جواب ازمایش اسپرمش مورفولوژیش ۲بود  دکتر گفت تنها راه ای یو ای ایا کسی بوده توی این موقعیت بوده بدون ای یو ای باردار شده باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از دردش خیلی میترسم یعنی طبیعی راهی نداره

عزیزم آخه آی یو آی که دردی نداره بی حسی و اینام انجام میدن برو تو پیج اینستا دکتر مهشید کریمی کلی از آی یو آی فیلم گذاشته درصد خیلی بالایی ام موفقیت آمیزه اونارو ببینی امیدوار میشی بهت قول میدم اصلا نگران نباش

طب سنتی افلاطون درمان ناباروری و نازایی در مردان و زنان با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی