یسنادخترمامانی مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 عنوان نظرتون درمورد این دوتااسم چیه خانوما | مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 51 پست شایناآوینا ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد 1401/06/11 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamraz7 عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 3834 آوینا بهترهالنالنامهراناساریناسایناسختش میکنی چرااا حتما نباید نا داشته باشه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
حریر_بنفش عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 506 اصلا زیبا نیستن و به شدت تکراریمن اسم دخترم جانان هستش با این ک داره زیاد میشه ولی وقتی اسمشو میگم همه کیف میکننخدا یه دختر دیگه بهم بده اسمشو میذارم 💜نیل💜اسمای ارغوان آیلین کبریا هم خیلی خاصن
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 تینا. قدیمی ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 اصلا زیبا نیستن و به شدت تکراری من اسم دخترم جانان هستش با این ک داره زیاد میشه ولی وقتی اسمشو میگم ... میخوام فقط نا باشه اخرش ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 حالا چرا نا باشه چون دخترای دیگم یسنا وتمنا هستن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 18930 حالا چرا نا باشه فک کنم برای اینکه اسم دخترش یسنا هست خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7685 چی بذارم پس اخرش نا باشه میخای ب یسنا بیاد،؟؟ قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 آوینا بهتره النا لنا مهرانا سارینا ساینا سختش میکنی چرااا حتما نباید نا داشته باشه چون دخترای دیگم یسنا وتمنا هستن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27274 چون دخترای دیگم یسنا وتمنا هستن چه قشنگ .سه تا دختر .زنده باشن
leyayol عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1667 با احترام هیچکدوم🌱پیشنهادم:کیانالنا مهربان باشید.تمام کسانی که می شناسید، همگی درگیر جنگی سخت هستند:)🌱
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 میخای ب یسنا بیاد،؟؟ یسنا وتمنا هستن ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یسنادخترمامانی مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 7590 با احترام هیچکدوم🌱 پیشنهادم: کیانا لنا ممنونم ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد