2777
2789
عنوان

بیاین از دلخوشی های زندگیتون بگین 😍🌼🌿ورودنق نقوهاممنوع❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 280 پست

دلخوشی زندگی من در ۸ کلمه است که اگر انهارا کنار هم بگذاری میشود : پرسپولیس 

بی دلیل و بی جهت نیست که میگیم بنویسید روی سنگ مزارم 

پرسپولیس شد همه دار و ندارم ❤️

مجرد نی نی سایتم🥺😂🤍دختری از جنس بهار🤍🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده و پدرومادر خب اصلی ترین و مهم ترین دلخوشی ادمان اما ب نظر من همین دلخوشیاس ساده مثل پیاده روی شبانه با همسرت و بچت یه غذایی رو با عشق تزیین کردن یه خرید کوچیک یه کارتون دیدن با بچت تو بغل همدیگه یه مهمونی رفتن تو جایی و کسایی ک دوستشون داری یه لاک زدن یا حتی ی رژ زدن و………خیلی زیادن این دلخوشیای کوچیک ادمو رو پا نگه میداره

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
میشه واسه پسر دوسالم دعا کتید حالش خوب بشه خیلی دارم زجر میکشم😭😭😭😭😭

خداسلامتی بده حتما عزیزم💖

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
گوشی و اینستا😁 بیکاری که الان دارم😅 البته چون کم‌کم میخوام شروع به فعالیت کنم..تلاشی که برای لاغر ...

موفق باشی 💚ب زودی وزن دلخواهت برسی

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

تو این لا ب لا که دارین از خوشی هاتون میگین 

خیلیا همینارو ندارن همش ناراحتن افسردن حس بد دارن سمت خدا نمیرن 

زندگی هاشون سیاهه 

میشه براشون دعا کنید خدا کمکشون کنه ؟🥺

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿