2777
2789

سلام );بیاین از دلخوشی های زندگیتون بگین هرچیزی ک هست😍💜💛 💚💙❤

دلخوشیارو بیاد بیارین خداروشکرکنید🌾🌼🌿

خودم زیاد دارم ولی وقتی دلخوشیامومیشمارم مادرموچندهزاربرابرحساب میکنم وقتی میخنده احساس خوشبختی میکنم 😍😍

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم ، سلامتی ، نمازی که با عشق میخونم و قرآن بعدش ، کتاب های مختلفی که میخونم ، تلاشی که برای درس و آینده ام میکنم ، دیدن عشقم ، لبخند زدن به بچه های کوچولو

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
خانوادم ، سلامتی ، نمازی که با عشق میخونم و قرآن بعدش ، کتاب های مختلفی که میخونم ، تلاشی که برای در ...

ماشاالله ب این فعال بودنت😉😅

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

سلامتی تازه فمیدم چقد مهمه 

دعا کنین برام ک چیز مهمی نباش🙂

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻