2777
2789
عنوان

برادرم 😢😧

255 بازدید | 10 پست

دیگه خسته شدم از دستش12 سالشه شده عین بابام عقده ای و بی لیاقت خسته  نمیدونم این همه عقده رو از کجا اوارده همش رو سر من و ابجیام خالی میکنه مخصوصا من منم از اونجایی که خیلی دلم پاک زود فراموش میکنم ولی قصدم اینکه میخوام بفهمه با خودش روبه رو شه بفهمه منم بتونه این اخلاقش یخوره شده کنار بزار حد اقل کنارم نمیزاره رو من الکی خالی نکه

پسرا دوران بلوغ همینن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه دوران بلوغه ،مدارا کن باهاش

والا من تو اینستا دیدم دو تا خواهر برادرن 9 سالم تفاوت سنی دارن دختر 29 پسر 20 سالشه  باهم ویدییو میسازن پول در میارن پسر عین داداشم مقابل دختره واینستاده پشتشه

دیشم خوابیدم اونم داره گوشی بازی میکنه میگه قمشو برو اونور بخواب سرت تو گوشی هی داد میزنه نمیزاره اب ...

خیلی بده رفتارش اگه الان نتونین رفتارشو تغییر بدین مطمئن باش چند سال دیگه که بزرگ تر بشه خیلی بدتر میشه و اصلأ نمیتونین جلوشو بگیرین دیگه

شاید مامان بابات لوسش کردن...

والا من تو اینستا دیدم دو تا خواهر برادرن 9 سالم تفاوت سنی دارن دختر 29 پسر 20 سالشه  باهم ویدی ...

داری میگی ۲۰ 

خب ۲۰ سال دیگه دوران بلوغ و اون خشونت و رفتارهای بد رو دیگه رد کرده 

خودم پسر ۱۴ ساله دارم یه حرف بهش میزنم میخواد قورتم بده درصورتیکه می‌دونم عاشقمه،اما من مدارا میکنم این روزا هم میگذره