2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

67 بازدید | 4 پست

دلم خیلی گرفته نمی‌دونم چمه هیچکس نیست ک درکم کنه خودمو گم کردم دیگه ایناز اون موقعی نیستم ۱۸۰درجه عوض شدم تغییر کردم فقط خدا خودش میدونه چم شده حتی خودمم نمیدونم فقط دلم می‌خواد بخوابم ولی خوابم نمیبره می‌خوام از این دنیا غافل بشم از هیچکس خوشم نمیاد از این تابستون فقط ی ۲۰روزش رفتم مسافرت بقیش همش توی خونه بود حتی تا دم در حیاطم ترفتم از بیرون خوشم نمیاد دلم می‌خواد توی خونه باشم دلم می‌خواد خودمو بکشم خوابگاهی هستم با خودم میگم رفتیم خوابگاه خودکشی میکنم ی دلم میگه اره ی دلم میگه ن نمیدونم چم شده همه دعوام میکنن میگن چرا نمیای بیرون میگن این الان اینجورع بزرگ بشه می‌خواد چجور بشه مامانم همش سرکوفت می نه ابجیم ک از خودم کوچیک تره منو دعوا میده خسته شدم خودمم نمیدونم چمه سرم ب شدت تیر میکشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.