2789
عنوان

تکنسین داروخانه بیاین👌

2387 بازدید | 37 پست

سلام

کسی تو داروخانه کار میکنه؟؟؟راضی هستین؟؟من تجربه کار تو دارو خانه نداشتم تا الان وقراره فردا برم برای کارآموزی تا ده روز تو داروخانه بعد تا ده روز آزمایشی. راضی بودن بمونم  به نظرتون خوبه برم؟

قبلا اون همه وقت و انرژی گذاشتم کلاس رفته بودم داروخونه کار کردم آزمایشی تا بتونم داروهارو بشناسم و نسخه ی خرچنگ قورباغه دکترارو بخونم حالا میبینم همه نسخه هاا لکترونیک نوشته میشه 

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن

من از مهر میخام برم دانشگاه شهید بهشتی دوره تکنسین ببینم  دو ترمه ۶ ماه ینی بعدش اگ دوست داشته باشم برم.... فک نکنم ک تو ده روز چیزی یاد بگیری کامل برو مدرکشو بگیر اول بعد ولی خب فک کنم بین ۳تا۴ تومن باشه حقوقش بعدم راحته و پرستیژ کاری داری همین بهتر از بیکاری و خونه نشستنه من بیشتر برا اطلاعات عمومی میخام برم  چون با رشته دانشگاهیم شغل مرتبطش برام فراهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه هر کس رفته مونده حقوق وزارت کار اضافه کار بیمه

کلاسشم خوبه کثیفکاری ندارید

برو خدا به همرات

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
قبلا اون همه وقت و انرژی گذاشتم کلاس رفته بودم داروخونه کار کردم آزمایشی تا بتونم داروهارو بشناسم و ...

اما الان همسرم میگ همچنان امتحان نسخه خونی مهم ترین بخشه و بازم هست 

قبلا اون همه وقت و انرژی گذاشتم کلاس رفته بودم داروخونه کار کردم آزمایشی تا بتونم داروهارو بشناسم و ...

واقعا دستخط یکسریا افتضاح تر از افتضاحه

یک عدد عشق چای☕️🫖بفرما چایی؟ ترک زبان !!!!عاشق تنهایی...کیوت هسدم از همون واقعیای بی میک آپ😏گشتم نبود،نگرد نیست 🤤دوسداشتم سنمو زیاد نوشتم....چگونه خودت را ساختی؟ زخم ب زخم جوابمه ! امضاهای یه سریاتونو خیلی دوسدارم اما حسش نیست بخوام به اندازه همونا بنویسم یا به همتون بگم وای امضات  هاهاها🤣 تیکر بلند شدن موهام و چن تا هدفمه دوسداشتم بزارم آبی چون تیکرش قشنگ بود💙😌
حقوقش فک نکنم وزارت کار باشه کمتره 

تو کرج وزارت کاره جای دولتی مفظفه وزارت کار پرداخت کنن ب شما اگر کمتر بدن شما حق داری بری اداره کار شکایت کنید 

خط میخی

ولی شیزینه

الکترونیک یعنی چه جوری عزیزم؟من چیزی بلد نیستم هنوز

گاهی نوشته هارو میدیدم به دکتر فحش میدادم 

تو کرج وزارت کاره جای دولتی مفظفه وزارت کار پرداخت کنن ب شما اگر کمتر بدن شما حق داری بری اداره کار ...

خب خوبه دیگ اما مدرک مهمه از کجا داشته باشی سرزبون و زیبایی هم مهمه الان بنظرم اگر آشنا نداشته باشی اینا مهمه ...

خوبه هر کس رفته مونده حقوق وزارت کار اضافه کار بیمه کلاسشم خوبه کثیفکاری ندارید برو خدا به همرات

داروخانه خصوصیه ومال یه خانم دکتره داروساز بازم حقوقش حقوق وزارت کاره؟