2777
2789

خیلی سخته یه زندگی که توش هیچ امیدی نداشته باشی مدام دعا می کنی که اخرش خوب تموم بشه سال بعد سال بعد سال بعد 

اما هر سال عین هم تکرار میشن هیچ کس پشت ادم نیست که بتونه حقشو از این زندگی چن ساله بگیره 

خیلی خستم خیلی درد و دلام بی فایدس اما دلم می خواد امید داشته باشم و یه زندگی اونجور که دوست دارمو داشته باشم من نه پول می خوام و گردش و تفریح من یه شوهر می خواستم که پایه باشه با من دوست و رفیق و همراه باشه چیز زیادی نیست برخلاف خیلی از زنا که پول براشون مهمه اما من اخلاق و مرام و فرهنگ مهمه می خوام شاد باشم می خوام بخندم اد دربیارم تو زندگی هیجان داشته باشم ولی به یکی زندگی می کنم که گوشه گیر و منزویه بداخلاق و خسته من این زندگیو نمی خوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم 😐 ولی عادت کردم دیگه ،خونه شوهر ترجیح میدم به خونه بابام 

هر روز غمگین تر از قبل میشم فایده نداره خونه بهترین جاست برای یه زن اما با وجود کسی که بهش ارزش بذاره 

منم ملاکام عشق و احترام و فرهنگ و شادی بود

دریغ ک شوهرم گند زد ب همش

الان فقط خودم حالم خوب میکنم.روزایی هم ک نمیخام خوب بشم همش گریه میکنم.

بهت توصیه میکنم هر چی مخای بنویسی.خیلی زود برات اتفاق میفته

تا خود ادم اقدامی نکنه واسه زندگیش تغییر پیدا نمیکنه همه از زندگی و خانواده و اخلاق و مال هم ناراضی ...

وقیت عرضه نداشته باشم اوضاع همینه فقط از خدا می خوام که شرش از سرم کم بشه 

هر روز غمگین تر از قبل میشم فایده نداره خونه بهترین جاست برای یه زن اما با وجود کسی که بهش ارز ...

منم همه چیزو تو شوهرم میدیدم.انقد تو خونه موندم شدم خار چشم.شوهرمم برا خودش سرگرمی داره.داداشش دوست.خودشو مشغول میکنه ولی من نشستم غصه میخورم.همش تو گوشیم

من شوهرم وضع مالیش خوبه ،نه قسط و وام میدونم چیه نه اجاره  همه میگن قدر نمیدونی ،ولی من دوس دا ...

شوهر منم داره اما مثل گداها زندگی می کنه دائم غر می زنه من اینجوری نمی خوام پولشم برای خودش فقط همراهم باشه نه تنهام بذاره