2777
2789
عنوان

من خیلی گیجم

233 بازدید | 6 پست

فک نکنم کسی مثل من باشه من اصلا ی راهی رو اولین بار برم زود فراموش میکنم مسیر رو نمیدونم شاید توجه نمیکنم امروز رفته بودم مراسم ختم برگشتنی با پسرم بودم راه رو اشتباه رفتم کنار مسجدم بودم باز بگی از اشناها ذیدم ازش پرسیدم ولی الان میگم میره تو خونشون میگع حالا پسرمم بره به شوعرم و مادرشوهرم بگه ابروم میره  

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
خب برای خودت نشونه بذار  تابلویی درختی چیزی که برگشتنی گم نشی

اره بعضی وقتها حواسم میشه ابنکارو میکنم ولی  به ذهنم نرسید متاسفانه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط توو مسیر یابی مشکل داری؟اگه اره یه مساله طبیعیه خیلیا اینطوری هستن  نشونه گذاری کن

اره عزبزم خیلی مشکل دارم مثلا اگه چندبار برم دیگه مشکلی ندارم 

اره عزبزم خیلی مشکل دارم مثلا اگه چندبار برم دیگه مشکلی ندارم 

اها خب پس نبابا مساله مهمی نیست ذهنتو درگیرش نکن چون واقعا طبیعیه خیلی از اقایونم ک‌همیشه ادعا دارن توو مسیریابی ضعف دارن

اها خب پس نبابا مساله مهمی نیست ذهنتو درگیرش نکن چون واقعا طبیعیه خیلی از اقایونم ک‌همیشه ادعا دارن ...

فدات