2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

107 بازدید | 5 پست

خانما کمک کنید لطفا، دخترمو از پوشک گرفتم ، دوسال و نیم داره، خودش میره تو اتاق دسشویی میکنه شلوارشم عوض میکنه ولی تو دسشویی نمیره و قبلش به من نمیگه

اصلا باهاش دعوا نکن. فقط باهاش حرف بزن براش قصه بچه هایی که می رن دستشویی و کادو می گیرن رو بگو. براش کادو کوچیک بزار تو دستشویی. استیکر بچسبونفقط صبر داشته باش صبر صبر صبر

Lilypie Pregnancy tickers
خدایا شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم این راهکار یه تراپیست آلمانی بهم یاد داد

داخل کمد دست شویی یه جعبه خوشگل بزار داخلش چیزای مختلف کوچولو بزار مثلا برچسب انیمیشنی که دوست داره یا ماشین کوچولو یا هر چیز جذاب دیگه

بگو هر بار قشنگ بری دستشویی یه دونه از اون جعبه جادویی کادو میگیری

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

عزیزم احتمالا از دسشویی میترسه سه چهار تا پرینت رنگی گل و پروانه و ستاره بکیر یا شخصیت کارتونی رو ک میدونی دوست داری بچسبون به توالت تا ترسش بریزه کم کم یاد میگیره بره دسشویی  البته پرینت ببشتر بگیر تجربه شده اس صد درصد حواب میده هر بارم ی دونه از شخصیتای کار تونی رو ک دوست داشت بیارش بیرون بهش بده  ب عنوان جایزه

براش قصری بگیر و ببرش داخل حمام براش شعر من جیش میکنم رو دانلود کن و همراهش بخون و دست بزن 

با خودت ببرش دستشویی و بگو مامانی و بابایی اینجا جیش میکنن

و توهم اینجا باید جیش کنی

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️