2777
2789
عنوان

درس

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 45 پست

برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست عزیزم 

فقط باید شروع کنی حتی اگه صفری و به خودت ایمان داشته باشی که میتونی از پسش بر بیای ، الان که کلی کلاس و  مشاورا هستن که مجازین و خیلی خوبن 

از یه مشاوری که عالیه کمک بگیر راهنماییت کنه 

برای دانشگاه رفتن با معدل وقت زیاده ، مال وقتیه که تو همه تلاشتو کردی و نشده 

نه اینکه تازه میخوای شروع کنی و جا زدی

الانم بخوای شروع کنی دیر نیست ، اگه درست از وقتات استفاده کنی هنوز وقت اضافه هم میاری 

موفق باشی💚

اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال کجا بود 😐 ۱۰ ماه

۱۰ ماه خیلی  بخونی  یه رشته خوب یه دانشگاه خوب میاری ‌‌‌‌‌من تضمین می کنم به شرطی واقعا بخونی. 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

اگه به درس خوندن علاقه داری، هیچوقت برای شروع دیر نیست. نهایت یه سال پشت کنکور میمونی، ولی از همین الان محکم شروع کن. داشتن مهارت هم بد نیست، از هر دو مسیر میشه به موفقیت رسید.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

انسانی

میدونستی رتبه ۵ انسانی سال گذشته،  دهم رو تجربی رفت و فهمید که علاقه نداره یازدهم رفت انسانی و رتبه برتر شد؟؟ 

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین

من خودم ۴۰۲ برای سومین بار کنکور میدم 

با اینکه هم راهنمایی نمونه بودم هم دبیرستان نمونه معدلمم ۱۸ هست ولی خب کنکور همش لزوما درس خوندن نیست و مدیریت خودمون سرجلسه هم خیلی مهمه 

کنکور اینطور نیست که بگیم فلانی با معدل بیست حتما قبوله اون یکی دیگه هم با معدل ۱۲ مردود میشه 

آماری عجیب از رتبه‌های برتر کنکور با معدل زیر ۱۲

🔹موسوی، مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی: در آزمون کنکور سال گذشته ۲۵۶ نفر معدل زیر ۱۲ داشتیم که رتبه زیر ۳۰۰۰ آوردند

آماری عجیب از رتبه‌های برتر کنکور با معدل زیر ۱۲ 🔹موسوی، مدیرکل دفتر تدوین و راهبری اسناد شورای ...

واقعا چرا؟ 

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
اگه به درس خوندن علاقه داری، هیچوقت برای شروع دیر نیست. نهایت یه سال پشت کنکور میمونی، ولی ...

درس رو میخونم فقط گفتم از روی معدل میرم و الان وقتی رو ک بخوام بزارم برا کنکور میرم ی کاری مهارتی چیزی یاد میگیرم .خیلیا درس خوندن ولی ب دردشون نخورده🚶🏻‍♀️

میدونستی رتبه ۵ انسانی سال گذشته،  دهم رو تجربی رفت و فهمید که علاقه نداره یازدهم رفت انسانی و ...

امکانات دارن الان با این شرایط اقتصادی و قیمت کتابا وحشتناک بالاعه🚶🏻‍♀️