2777
2789
عنوان

آب کردن شکم و پهلو

38603 بازدید | 28 پست
سلام دوستان میشه سریعترین راه برای آب کردن شکم و پهلو رو بهم بگید. لطفا دوستانی که از روش خاصی نتیجه گرفتن تجربیاتشون رو در اختیارم بزارن ممنون من اضافه وزن ندارم اما شکمم به شدت شل و ول شده فکر کنم حداقل ۸ تا ۱۰ سانت باید دور شکمم رو کم کنم لطفا کمکم کنید
یک ماه روزی 45 دقیقه تا یک ساعت
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید
من با حلقه زدن از سایز 34 شلوار لی رسیدم به 31
خداوند روز اول آفتاب را آفرید. روز دوم دریا. روز سوم صدا را. روز چهارم رنگ ها. روز پنجم حیوانات. روز ششم انسان را و روز هفتم خداوند اندیشید دیگر چه چیزی را نیافریده است؟؟؟ پس تو را برای من آفرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شکم دارم دیروز یکم حلقه هولولاپ زدم کمرم داره میشکنه0
دوستای گلم پسر یکی یدونم راه رفتنش مشکل داره اگه عمل کنه ریسکش بالاست نتونه راه بره 😢😢بادلای پاکتون براش دعاکنید 💐💐💐
حلقه اگه بتونی بزنی که عالیه، متاسفانه من نمیتونم :( دراز و نشست حتمااااا بزن مخصوصا ناشتا . و اگه بتونی بعد از پیاده روی هم دراز و نشست بزنی عالیه. حرکت پلانک هم خیلی خوبه تو اینستا سرچ کن فیلماش میاد که یاد بگیری چجوریه. برای پهلو هم از این چرخونکا بگیری بزنی خیلی خوبه .
سلام دوستای گل من خودم خیلی شکم پهلو داشتم شنیده بودم که اگه عضلات بدن رو منقبض کنیم کلی اثر داره و لاغر میکنه حالا دوست داشتید شما هم این مطلب رو بخونید به دردتون میخوره...... کاهش سایز دور شکم و پهلو با منقبض کردن آنها.... http://ponila.com/post/79990/browse-source-page