2777
2789

کوچیک بشه راهی نداره دیگه..

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه 1سال صبرکن بد نظر بده فرمش بعدا معلوم میشه بهت میاد واینا

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نه کچشو برداشتم دیدم خیلی کوچیک شده که به ترکیب صورتم نمیاد بینی قبلم رو دوست داشتم فقط ازقوزش بدم م ...

عادت نداری بهش 

من با اینکه طبیعی عمل کردم فکر میکردم عروسکی شده روزای اول... ولی کم کم عادت میکنی 

میگم که به ترکیب صورتم نمیاد

ینی کوچیک شده خیلی؟چند وقته عمل کردی؟

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
دوهفته اس عزیز

اوکی میشه هنوز زوده.شاید بینی قبلی خودت ام خیلی کوچیک بوده

منم میخوام برم عمل نمیدونم چیکار کنم.

شما پیش کی رفتی کجا

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊