2777
2789
من رشتم طراحی دوخت بود ولی علاقه نداشتم😂🤦‍♀️

وای چطور سر کردی بدون علاقه  خیلی حس مزخرفیه حالا باید دوسال تحمل کنم  اونم حسابداری که تمرکز میخواد و من ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطور سر کردی بدون علاقه  خیلی حس مزخرفیه حالا باید دوسال تحمل کنم  اونم حسابداری که تم ...

حالا فکر کن..من..

بدون علاقه کلییی مانتو و دامن و پیرهن دوختم..

ولی سال یازده و دوازدهم کم کم از رشتم خوشم اومد.

درسته برام سخت گذشت.ولی تجربه شیرینی بود.

شما هم وقتی مدارس شروع شد برو کلاس طراحی دوختا ازشون بپرس کسی دلش میخواد حسابداری بخونه یا نه؟؟

چون خیلیا هستن که دوست دارن برن حسابداری ، اونوقت میتونی چنج کنین.اون بره حسابداری تو طراحی

حالا فکر کن..من.. بدون علاقه کلییی مانتو و دامن و پیرهن دوختم.. ولی سال یازده و دوازدهم کم کم از ر ...

طراحی دوخت رشته شیرینیه 

نه اینجوری نیست باید امتحان تغییر رشته بدم که اونم گزشت 

طراحی دوخت رشته شیرینیه  نه اینجوری نیست باید امتحان تغییر رشته بدم که اونم گزشت

نه عزیزم..شما بدون امتحان هم میتونی بری..

سال دوازدهم یکی از رشته تجربی اومد رشته ما.

بدون هیچ آزمونی.فقط بعضی روزا که ما ورزش داشتیم اون باید میرفت کلاس یازدهمیا و الگو کشیو با اونا تمرین میکرد