سلام بچه ها من تقریبا دوهفته پیش خواب ادم ناشناس دیدم یعنی دوبار دیدمش تو خوابم بعدش اتفاقای عجیبی تو خونمون افتاد کمد دیواری خونمون به شدت صدا کرد طوری که بابام از خواب بیدار شد بعد یه شب دیگه هم خودمو مامانم پیش هم بودیم میز خودم تق تق صدا کرد جوری صداش واضحه بود که مامانم فهمید تعجب کرد حالا میخام بدونم اینا نشونه همزاده یا مدیوم بودن اخه یکی گفت این بی ازاره احتمال اینکه باهام ارتباط بگیره زیاده ولی بعد گفت بهتره نسبت بهش بی اهمیت باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترجیحا اصن بهش توجه نکن...هرچند ک همزاد به صورت قطعی وجود نداره با اینکه تویه سری روایات میگن و خیلی از این دعا نویسام میگن ولی چیزی به اسم همزاد دراصل وجود نداره ولی میشه ک بعضی موقع ها بخوان با ادم ارتباط بگیرن...اگر میتونی قرآن با صدای بلند پخش کن تو خونتون.با وضو باش ک نتونن بهت نزدیک بشن....ارتباط گرفتن با اینا اول بدبختیه🥴
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊