سلام
من کلا ادم منفی نیستم اما هروقت که حالم بد میشه وارد نی نی سایت میشم و از غصه هام مینویسم
قبلا در رابطه با مادرم و مادرم صحبت کرده بودم
من الان باید دانشگاه برم دانشگاه یهو ۵۷درصد شهریه بالا برد من دقیقا بخاطر شهریه یه دانشگاه نتخاب کرده بودم که در شهر مجاورمون هستش من باید هر روز کلاس دارم در حدود ۶۰هزار تومان پول تاکسی بدم
من خانواده ام یه هزار تومنی بهم نمیدن
من وقتی که کوچیک تر بودم پولام خیلی جمع میکردم البته پدرم اون موقع بهم خرجی هم میداد هر کس هم بهم پول میداد جمع میکردم به یکی از اشناهام پولم دادم بهش این به من هر ماه درصدی حساب میکرد و پول میداد من هم وام گرفتم اون پول که ماهانه میگرفتم قسط میدادم کم کم پول بیشتر شد البته یه چیز در حدود شاید۲۰ شاید برای بقیه پولی نباشه اما من همینقدر به سختی جمع کردم نه خانواده ای دارم بهم جهیز بدن نه خرجم میدن الان هم پدر یکی از دوستان بهم وام میده(رییس بانک) من گفتم یا ماشین بخرم وقتی ک دارم میرم دانشگاه مسافر سوار کنم اسنپ ثبت نام کنم هم قسطم در بیاد هم کمک خرج بشم یا بدم بیرون با سودش شهریه دانشگاه و هزینه رفت و امد بدم مادرم همش میگه من نمیدونم با من ربطی نداره کلا هیچ وقت نظر نمیده هر اتفاقی برام بیافته براش مهم نیست اما من به سختی لین پول جمع کردم الان نمیدونم چیکار کنم میشه لطفا راهنماییم کنید