2777
2789

مثلا خیلی طرف باهات خوب بودو دوست داشتا

ولی وقتی بهش خیلی محبت میکنی و سرد میشه

یعنی از اول واقعا دوست نداشته یا کلا محبت زیادی دوست داشتنو از بین میبره؟

یا اون آدم هنوز دوست داره ولی دیگه نشون نمیده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

سعی کن تو هرچیزی تعادل رو حفظ کنی. باور کن تعادل تو زندگی معجزه میکنه 

هیچی زیادیش خوب نیست حتی عشق و محبت. تو رابطه عاطفی باید یاد بگیری که کی محبت کنی، کی کمی فاصله بگیری و... 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت بیش از حد طوری که خودتو خاک پای طرف بکنی و برا خودت هیچ ارزشی قائل نشی حال بهم زنه برا همه و باعث میشه از چشم طرف بیفتی.بعضی وقتا هم از سر اقتدار و خواست شخصی باید رفتار کرد تو بعضی چیزا مخالفت کرد تا طرف ببینه تو هم شخصیت محکمی داری

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.

بستگی داره بزنو مرد بودن 

اگ طرفت مرده باید تعادلو رعایت کنی چون مردا تلاشگرن اگ اجازه ندی تلاش کنه و خودت همه کارارو کنی برای دلبری و عشق و حتی مخارج مسلمه جذابیتتو ازدست میدی و حتما یکی پیدامیشه اجازه بده براش تلاش کنه و اونوقت میبینی طرفت برای اون چه سرو دستی میشکنه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بستگی داره بزنو مرد بودن  اگ طرفت مرده باید تعادلو رعایت کنی چون مردا تلاشگرن اگ اجازه ندی تلا ...

به تعادل در محبت موافقم ولی به نظرم بزاری یکی برات خرج کنه یک سری حقوق طبیعیت رو باید در اختیارش بزعری و تورو ضعیف و وابسته نشون میده

به تعادل در محبت موافقم ولی به نظرم بزاری یکی برات خرج کنه یک سری حقوق طبیعیت رو باید در اختیارش بزع ...

خب شما اینکارو بکن باهمین افکار جلو برو عواقبشم ببین 

وقتی طرفت تنبلو خسیس باراوردی و بی مسئولیت متوجه میشی اینجا ایران است

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب شما اینکارو بکن باهمین افکار جلو برو عواقبشم ببین  وقتی طرفت تنبلو خسیس باراوردی و بی مسئول ...

من انتظار دارم اون هم پابه پای من تو کارای خونه کمک کنه 

یک طرفه قضاوت نکن

من انتظار دارم اون هم پابه پای من تو کارای خونه کمک کنه  یک طرفه قضاوت نکن

خب این صحبتش فرق داره شما درمورد مخارج گفتی منم نظرمو گفتم کسیو قضاوت نکردم تجربه نشون داده ب زنها

درمورد کارای خونه نظر من اینه  ازش کمک بخواه مردا خیلی دوسدارن رو کمکشون حساب باز کنیم از اینکه بخواد کمکت کنه دوبار ناز کنی دیگه کمکت نمیکنه اجازه بده یوقتایی دستتو بگیره 

یاتشویقش کن تشکر کن تا بیشتر انجام بده

خب این صحبتش فرق داره شما درمورد مخارج گفتی منم نظرمو گفتم کسیو قضاوت نکردم تجربه نشون داده ب زنها ...

ممنون بابت راهنماییتون

من انتظار دارم اون هم پابه پای من تو کارای خونه کمک کنه  یک طرفه قضاوت نکن

ببین حرفتو خوب نمیزنی بعد ازمن ناراحت میشی 

ازمخارج یهوپریدی توکارای خونه تانگی من ازکجا بدونم توچی میخوای مرداهم همینطورین علم غیب ک ندارن

ببین حرفتو خوب نمیزنی بعد ازمن ناراحت میشی  ازمخارج یهوپریدی توکارای خونه تانگی من ازکجا بدونم ...

آخه زنی که اینجوریه واضحه میخواد همسرشم تو کارای خونه په به پاش کار کنه فکر کردم متوجه میشید

آخه زنی که اینجوریه واضحه میخواد همسرشم تو کارای خونه په به پاش کار کنه فکر کردم متوجه میشید

ن اصلا یعده اصلا دلشون نمیخواد مردش دست ب کارای خونه بزنه دوستدارن خودشون کارکنن یعده عار میبینن 

یعده فقط کار خودشونو قبول دارن نمیشه ک همرو بایه تیر زد

ببین عزیزم یچیزایی میگی عجیب غریب

اولش صحبتت از سردیه ک میگی

ولی وقتی بهش خیلی محبت میکنی و سرد میشه

یعنی از اول واقعا دوست نداشته یا کلا محبت زیادی دوست داشتنو از بین میبره؟

یا اون آدم هنوز دوست داره ولی دیگه نشون نمیده

بعدش انتظار داری من متوجه بشم تو دوسداری توکارای خونه کمکت کنه اون حرف کجا و کمک توخونه کجا

من برم تا اینجا بحثی نشده روز خوش