2777
2789
عنوان

همسایه ی طبقه ی پایین از دستمون عاصی شدن لطفا بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 30 پست
دوتا پسرن سه ساله و پنج ساله

خدا حفظشون کنه.. 

اما حق دارن. شما سعی کن بچه بزرگت رو آروم کنی تا کوچیکه هم از اون الگو بگیره. دو سال دیگه خیلی بهتر میشن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دستشونو بند کن. اگه به خمیر بازی علاقه دارن یه خمیر کلوچه ای بیسکویتی چیزی درست کن بگو بیاید بازی... درست میکنن یه تایمی ساکتن. یا مثلا هر کاری مثل این که علاقه دارن... یه استخر بادی کوچولو بگیر تو حموم اگه جا دارید یکم بازی کنن. یه مسابقه ی مناسب بزار...

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
واااا این چه حرفیه گناه کرده منزلش رو ب بچه دار کرایه داده؟؟؟؟ همه بچه دارن همه بچه ها هم بازی م ...

اوکی من خیلی امشب بحث کردم کلا مغزم گوزیده بهتره دیگه با من بحث نکنید برم بای

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫
من دوسال پیش یه خونه کرایه کردم  همسایه بالایی دو تا بچه  پایینی دو تا بچه  ببین د ...

آره واقعا. وقتی می‌خوابی انگار پتق میکوبن. حالا استاتر رو نمی‌دونم بعضیا تا دیر وقتم بیدارن. آپارتمان نشینی سخته

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.